Aileler arasında silahlı kavga: İki kardeş öldü

Kahramanmaraş'ta iki aile arasında çıkan kavgada silah konuştu. Kurşunların isabet ettiği biri 20, diğeri 17 yaşında iki kardeş öldü.

Gündem 19 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Temsili fotoğraf.

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde Ö.A, A.A. ve B.A. ile Mehmet Karakoç, Abdulkadir Karakoç, H.C.D. ve K.K. henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü ve Ö.A. silahıyla Mehmet Karakoç, Abdulkadir Karakoç, H.C.D. ve K.K’ye ateş etti.

Yaralanan Mehmet Karakoç, Abdulkadir Karakoç, H.C.D. ve K.K. ambulansla Afşin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 20 yaşındaki Mehmet Karakoç ve 17 yaşındaki Abdulkadir Karakoç hayatını kaybetti. Kardeş olduğu öğrenilen Mehmet ve Abdulkadir Karakoç’un cenazeleri otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayın ardından Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. A.A. ve B.A’ yakalanarak gözaltına alındı, kaçan Ö.A’nın yakalanmasına çalışılıyor.

Salda Gölü kıyısına kara asfalt döktüler: Uzmanlar cinayet, valilik 'iyileştirme' diyorSalda Gölü kıyısına kara asfalt döktüler: Uzmanlar cinayet, valilik ‘iyileştirme’ diyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.