Ailesini katledip polisi kandırmaya çalıştı: İnternetten çelik yelek ve tabanca almış

Kütahya’da 19 yaşındaki Mert Furkan,annesini öldüren üvey babasını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Evdeki aramada çelik yeleği bulunan Mert annesini de üvey babasını da kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

Gündem 2 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Kütahya'daki olayda 19 yaşında Mert Furkan suçunu itiraf etti.

Kütahya’da yaşanan aile faciasında 19 yaşındaki Mert Furkan Şenol Toplum Sağlığı Merkezi’nde ebe olarak çalışan 48 yaşındaki annesi Sevgi Koçer ve kuaförlük yapan 53 yaşındaki üvey babası Ünal Koçer’i pompalı tüfek ve tabancayla mermi yağdırarak öldürdü.

Silah seslerinin ardından eve gelen polisleri “Üvey babam annemi öldürdü, ben de üvey babamı öldürdüm” yalanıyla kandırmak isteyen gencin yalanı kısa sürede ortaya çıktı. Cinayetleri itiraf eden Mert Furkan “Annem ve üvey babam beni evden atmak istiyorlardı. Evde tartıştık ve ikisini de öldürdüm” dedi.

Olay geç saatlerde Meydan Mahallesi Meltem Sokakta meydana geldi. Ünal Koçer ve eşi Sevgi Koçer’in ilk evliliğinden olan oğlu Mert Furkan Şenol yüzünden kavga etmeye başladılar. Evde olan Mert Furkan Şenol da tartışmaya dahil oldu. Olay kısa sürede büyürken Şenol hem annesine hem de üvey babasına önce pompalıyla, sonra da tabancayla ateş etti. Silah seslerini duyan çevredekilerin haber vermesiyle gelen polis ve sağlık ekipleri Sevgi Koçer ile eşi Ünal Koçer’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Boşanma aşamasındaki eşinin ailesini ve komşusunu katlettiBoşanma aşamasındaki eşinin ailesini ve komşusunu katletti

Mert Furkan Şenol ise evin önünde polislerce gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Şenol işlemleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü. Ünal ve Sevgi Koçer’in cenazeleri de savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Kütahya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Annesini öldüren üvey babasını öldürdüğünü iddia ederek gözaltına alınan Mert Furkan Şenol Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü. Evde yapılan incelemede pompalı tüfek ve tabancanın yanı sıra çelik yelek bulundu. Mert Furkan Şenol olay yerinde “Annemi üvey babam öldürdü. Ben de onu öldürdüm” diyerek yalan söylemişti. Polis emniyetteki sorgusunda evdeki çelik yeleği sorması üzerine anne ve üvey babasını kendisinin öldürdüğünü itiraf eden Şenol olay yerinde polise yalan söylediğini belirtti.

Mert Furkan Şenol’un polise verdiği ifadede hem pompalı tüfek hem de tabanca kullandığını belirterek “Uzun süredir annem ve üvey babam beni evden atmak ve öldürmek için tehdit ediyordu. Ben de kendimi korumak için internetten tabanca ve çelik yelek sipariş edip aldım. Annemin telefonunda üvey babamla birlikte müstehcen video ve fotoğraflar da görünce çok rahatsız oldum. Evde tartıştıkları sırada çelik yeleği giyip anneme ve üvey babama pompalı tüfekle ateş ettim. Tüfeğin kartuşu bitince üvey babamı belimdeki tabancayla öldürdüm” dediği öğrenildi.

Evde ele geçirilen silahlarda yapılan incelemede sadece katil zanlısı Mert Furkan Şenol’un parmak izleri tespit edildi. Soruşturma sürüyor.

Bir erkeğin katlettiği aile: 23 yaşındaki kadın da hayata tutanamadıBir erkeğin katlettiği aile: 23 yaşındaki kadın da hayata tutanamadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.