Ailesini yok etti! Eşini, iki çocuğunu vurup intihar etti

Kocaeli’de emekli uzman çavuş Nevzat Acar, evde yaşanan tartışma sırasında silahına davrandı. Eşine ve 2 çocuğuna kurşun yağdırdıktan sonra kendisini vurdu. Eşi, kendisi ve 22 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti; kızı yaşam mücadelesi veriyor.

Gündem 24 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş Nevzat Acar evde yaşanan tartışma sırasında tabancayla eşi ve iki çocuğuna kurşun yağdırdıktan sonra kendini vurdu. Olayda Nevzat Acar, eşi Züleyha ve oğlu Oğulcan (22) hayatını kaybederken, kızı Nurseda Acar ağır yaralandı.

Olay Gölcük Merkez Mahallesi Donanma Caddesi 4’üncü Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Emekli uzman çavuş Nevzat Acar ile eşi Züleyha Acar, çocukları Nurseda ve Oğulcan Acar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran Nevzat Acar, eşi ve iki çocuğuna kurşun yağdırıp kendisini vurdu.

Hayati tehlikesi sürüyor

Evden gelen silah seslerini duyanların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Oğulcan Acar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Durumları ağır olan Nevzat Acar ile eşi Züleyha ve kızı Nurseda Acar ilk tedavinin ardından ambulansla çevre hastanelere kaldırdı. Hastanede tedaviye alınan Züleyha Acar ve Nevzat Acar da hayatını kaybetti. Polis incelemesinin ardından cenazeler otopsi için morga kaldırıldı. Nurseda Acar’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

21 yıl sonra aynı acı: Öldürülen amcasının ismi verilen genç cinayete kurban gitti21 yıl sonra aynı acı: Öldürülen amcasının ismi verilen genç cinayete kurban gitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.