Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Muhammet’i ortağı öldürmüş

Samsun'un Canik ilçesinde ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu kişinin ortağı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gündem 20 Nisan 2024
Muhammet Tuncel(sağda), Harun S.(solda)

Samsun’da ailesinin kayıp ilanı verdiği Muhammet Tuncel’in öldürüldüğü ortaya çıktı. Oğulları Muhammet Tuncel’den bir süredir haber alamayan ailesi, 16 Nisan’da emniyet müdürlüğüne kayıp ihbarında bulundu.

Bunun üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 27 yaşındaki Tuncel’in bulunması için çalışma başlattı.

İzmir’den sonra İstanbul'da da taksici cinayeti: Bıçaklayıp yola attılarİzmir’den sonra İstanbul’da da taksici cinayeti: Bıçaklayıp yola attılar

Yürütülen soruşturma sonucunda Tuncel’in en son cam balkon işi yaptığı ortağı Harun S. ile olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 27 yaşındaki H.S, emniyetteki ifadesinde Tuncel ile Hasköy Tınaztepe Sokak’taki ormanlık alana gittiklerini, burada aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga sonucunda Tuncel’i silahla öldürdüğünü itiraf etti.

Cesedin yerini gösteren Harun S., suç aleti tabancayı da yol üzerindeki çalılığa attığını söyledi. Muhammet Tuncel’in cenazesi, otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kamyonetinde başından vurulmuş halde bulundu, cinayeti eşi itiraf etti: Sevgilim tetikçi tuttuKamyonetinde başından vurulmuş halde bulundu, cinayeti eşi itiraf etti: Sevgilim tetikçi tuttu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.