Akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar: Yakıt dolumu sırasında araç alev aldı

Adana'da istasyonda yakıt alan otomobil bir anda alev aldı, bir kişi yaralandı. Balıkesir'de de akaryakıt istasyonunda yaşanan patlamayla faciadan dönüldü. İki kişi yaralandı.

Gündem 10 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Adana merkez Yüreğir ilçesi PTT Mahallesi Mustafa  Kemal Paşa Bulvarı’ndaki bir akaryakıt istasyonunda saat 14.00 sıralarında facianın eşiğinden dönüldü. İstasyonda yakıt alan otomobil bilinmeyen nedenle bir anda alev aldı. Aracın içindeki bir kişi kıyafetleri alev almış halde kendini dışarı attı. O anlar bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Araçta yanarak yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

İstasyondaki hava kompesörünün patladığı tahmin ediliyor.

Akaryakıt istasyonunda patlama: İki yaralı

Günün korkutan ikinci akaryakıt istasyonu kazası haberi Balıkesir’den geldi. Balıkesir – Manisa karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda saat 17 sıralarında patlama oldu. İstasyonda bulunanlar büyük panik yaşadı. İstasyon çalışanları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Patlamanın etkisiyle ortalık enkaz yığınına dönüşürken dağılıp etrafa saçılan parçalar nedeniyle iki çalışan yaralandı, bir otomobil hasar gördü. Yaralılar ambulansla Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Olayın ilk belirlemeye göre hava kompresörünün patlaması nedeniyle meydana geldiği tahmin ediliyor.

Küçükçekmece'deki patlamada bir kişi öldü, beş yaralı varKüçükçekmece’deki patlamada bir kişi öldü, beş yaralı var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.