Akrabası Seçil Erzan’a aba altından sopa göstermiş

Seçil Erzan akrabalarının kendisini tehdit ettiğini söylemiş, akrabaları bunu yalanlamıştı. Yazışmalarda kuzeninin eşi Merve Yılmaz'ın Erzan'a "Eğer kıçını başını oynatıp gitmezsen sen bilirsin ben tanıdığın kimseye benzemem" dediği görüldü.

Gündem 28 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Yüksek getirili sahte fon dolandırıcılığı davasında tutuklu sanık Seçil Erzan kuzeni Tanın Yılmaz ve eşi Merve Yılmaz’ın kendisini tehdit ettiğini söylemişti. Merve Yılmaz önceki duruşmada Seçil Erzan’ı tehdit etmediğini söyledi. Ancak dosyaya giren Seçil Erzan’ın ikinci telefonunun bilirkişi raporundaki Whatsaap yazışmaları tam tersini gösterdi.

Ben tanıdığın kimseye benzemem

16 Mart’ta Merve Yılmaz ile Seçil Erzan arasında geçen o yazışma şöyle:
Seçil Erzan: Merve senle konuşmak istiyorum
Merve Yılmaz: S. git
Merve Yılmaz: Bankaya gitmeden notere gidiyorsun direkt Bozcaada’ya 2. derece ipoteği koyduruyorsun.
Merve Yılmaz: Öğlen 12’de bitmiş olsun
Merve Yılmaz: Tapu bilgilerin, kimlik, foto ile hemen benim alt kat notere gidiyorsun bekliyor seni.
Merve Yılmaz:  Eğer kıçını başını  oynatıp gitmezsen sen bilirsin ben tanıdığın kimseye benzemem
Seçil Erzan: Konu ne?
Merve Yılmaz: Teyzemin sana olan vekaletini ver bana

Köşkdere: Yanında durmaya çekiniyorum

Sanıklardan Nazlı Can’ın telefonundaki incelemelerde arama motorunda “Seçil Erzan twitter, Denizbank, Hakan Ateş, Fatih Terim, 80 milyonluk vurgun” içerikli arama kayıtları olduğu belirlendi. Nazlı Can’ın telefonundaki Whatsapp konuşmalarında ‘Nilgünyenge’ isimli numaraya not defterine isimlerin karşısına para miktarları ve yılları yazılmış bir not gönderdiği görüldü.

Nazlı Can’ın Seçil Erzan’la bir dönem ilişkisi olduğu iddia edilen Nuri Köşkdere ile mesajlaşması da dosyada yer aldı. 21 Nisan’da  rehberde Nuri2 ismiyle kayıtlı kişi Nazlı Can’a “Rezillik kepazelik hala inanmakta zorlanıyorum” diye yazıyor. Nazlı Can da “Aklım almıyor” diye yanıt veriyor. Nuri Köşkdere mesajlaşmanın ilerleyen bölümlerinde “Nasıl bu hale geldi? Bu böyle kendinede bir hayrı olmamış” diyor. Nazlı Can da “Bir sürü şey çıkıyormuş abi. Çorlu’da daha Madoyu bitirmiş o zamanlar dediler” diye karşılık veriyor.

Nuri Köşkdere “Bu durumları görünce yanında durmaya da çekiniyorum” diyor.

Seçil Erzan davasında kameralarla ilgili rapor dosyaya girdi: Bankada silinen kayıt bulunamadıSeçil Erzan davasında kameralarla ilgili rapor dosyaya girdi: Bankada silinen kayıt bulunamadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.