Aksaray Belediyesi’ne siber saldırı: Sedat Peker belediye başkanı oldu

Aksaray Belediyesi'nin internet sitesine siber saldırı düzenlendi. Sedat Peker'i belediye başkanı olarak gösterildi. Belediye Başkanı Evren Dinçer'in hesabından da Peker'e selam gönderildi.

Gündem 27 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Aksaray Belediyesi’ne ait websitesie bilgisayar korsanı kişi veya kişiler tarafından siber saldırı düzenlendi.

Sedat Peker’in avukatından 'Ali Yeşildağ' açıklamasıSedat Peker’in avukatından ‘Ali Yeşildağ’ açıklaması

Sitede Belediye Başkanı olarak ‘Sedat Peker’in ismi ve fotoğrafı kullanıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in X hesabı da ‘Hacked bu Cypter’ isimli hesap tarafından ele geçirildi. Evren Dinçer’in hesabından “Reis Sedat Peker selamlar. Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar!” mesajı paylaşıldı.

Evren Dinçer kimdir?

1981’de Aksaray’da doğan Evren Dinçer, ilk ve orta öğrenimini Aksaray’da tamamladı. Lisansını Niğde Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde; yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde insan kaynakları yönetimi üzerine tamamladı.

2006 yılında memuriyet hayatına başlayan Evren Dinçer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Personel Başkanlığı görevlerini yürüttü. Ankara ve Nevşehir Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurul üyeliklerinde bulundu. Birçok STK içerisinde yer aldı.

Aksaray’dan iyi niyetli oyun: Galatasaray'dan hazırlık maçı istedilerAksaray’dan iyi niyetli oyun: Galatasaray’dan hazırlık maçı istediler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.