Arabada başından vurulmuş halde ölü bulundu

Bahçelievler'de park halindeki bir otomobilde hareketsiz yatan kişiyi görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ölenin Volkan Ayhan olduğunu ve başından vurulduğunu saptadı.

Gündem 3 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Otomobilin kapılarını itfaiye camları kırınca açabildiler.

İstanbul Bahçelievler’de dün saat 10.00 sıralarında park halinde bir otomobilin içinde hareketsiz yatan kişiyi görenler panik oldu. Görenlerin haber verilmesiyle olay yerine polis ekipleri geldi ve kapıyı açmaya çalıştı ama başaramadı. İtfaiye ekipleri yardıma geldi ama onlar da ancak camları kırarak kapıları açabildi. Bu sırada sağlık ekipleri de gelmişti onların yaptıkları kontrollerde hareketsiz yatan kişinin başına bir kurşunun isabet etmesi ile öldüğünü belirledi.

Volkan Ayhan’ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Ölen kişinin üzerinden çıkan kimliğe bakan polisler ölen kişinin Volkan Ayhan olduğunu tespit etti. Olay yeri inceleme ve Bakırköy Cumhuriyet Savcısının otomobilde ve Volkan Ayhan’ın cesedi üzerinde incelemelerde bulundu. Ayhan’ın kucağındaki silah polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken ceset Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay yerine gelen Volkan Ayhan’ın yakınları sinir krizi geçirirken polis ekipleri olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

O zaten 'ceset'miş: Ukrayna'ya kaçan Rus pilot İspanya'da öldürüldüO zaten ‘ceset’miş: Ukrayna’ya kaçan Rus pilot İspanya’da öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.