Arazi kavgasında üç kardeşi pompalı tüfekle öldürdü

Artvin'in Şavşat ilçesinde S.Y., arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı komşuları Turgut Demirpehlivan, Hükmiye Çimen ve Leyla Yılmaz'ı pompalı tüfekle vurdu. Üç kardeş olay yerinde can verirken S.Y. gözaltına alındı.

Gündem 12 Ekim 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Arazi kavgaları can almaya devam ediyor. Artvin’in Şavşat ilçesi Çavdarlı köyünde dün saat 16.00 sularında aralarında daha önceden husumet olduğu belirtilen komşular arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından 41 yaşındaki S.Y., evden aldığı pompalı tüfekle kardeş oldukları öğrenilen Turgut Demirpehlivan(59), Hükmiye Çimen(70) ve Leyla Yılmaz’a(65) ateş açtı. Üç kardeş kanlar içerisinde kalırken, ihbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde üç kardeşin de olay yerinde hayatını kaybettiğin belirlendi.

Arazi kavgaları bir haftada 12 can aldıArazi kavgaları bir haftada 12 can aldı

Jandarma, suç aleti pompalı tüfek ile birlikte S.Y.’yi olay yerinde gözaltına aldı. Üç kardeşin cansız bedeni, savcılık ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Arazi anlaşmazlığında kardeşini öldürmüştü, sığınmacı kimliğiyle yakalandıArazi anlaşmazlığında kardeşini öldürmüştü, sığınmacı kimliğiyle yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.