Korkunç cinayet: 14 yaşında çocuk babasını 20 bıçak darbesiyle öldürdü

Avukat Karakoyunlu evde uyurken eşi ve oğlu evden çıktı ama çocuk yeniden eve girdi. Yeniden dışarı çıktığındaysa evde yabancı biri olduğunu söyledi ama daireye giren annesi eşini kanlar içinde buldu. Çocuk ilk ifadesinde 'bana çok karışıyordu' dedi.

Gündem 19 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu İstanbul’un Sancaktepe ilçesindeki Sarıgazi Mahallesi’nde bir sitede yaşıyordu. Son seçimlerde CHP’den 1. Bölge milletvekili aday adayı da olmuştu, tanınan biriydi. Dün sabah o uyurken kendisi gibi avukat olan eşiyle oğlu saat 07.00 sıralarında evden çıktı çünkü karne günüydü ve hastane kapısında bekleyen yakınlarının anlattığına göre; çocuğun öğrencisi olduğu Galatasaray Lisesi’ne gideceklerdi. Ancak oğlu iddiaya göre annesine “Evde telefonumu unuttum” dedi ve yeniden içeri girdi. Bu sırada annesi onu bekliyordu. Bir süre sonra 14 yaşındaki çocuk koşarak annesinin yanına geldi ve evde yabancı biri olduğunu söyledi. Annesi de hemen eve girdi ama eşini yatak odasında kanlar içinde buldu.

Kadının haber vermesi üzerine eve polis ve sağlık ekipleri geldi, burada Karakoyunlu’ya ilk müdahaleyi yaptılar ama kurtaramadılar. Bu sırada sitenin etrafında önlem alındı, savcı ve olay yeri ekiplerinin incelemeleri bittikten sonra cenaze de otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. İlk bilgilere göre avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu 20 yerinden bıçaklanmıştı.

Polis, bir süre sonra avukatı öldürenin kendi oğlu olduğundan şüphelendi ve çocuk gözaltına alındı. Çocuk iddiaya göre ilk ifadesinde “Bana çok karışıyordu!” dedi.

DEM Parti’den Akşener’e ‘mertçe cinayet’ tepkisiDEM Parti’den Akşener’e ‘mertçe cinayet’ tepkisi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.