Dövdüğü kadın ailesinin yanına kaçtı ama orada da buldu: 2 ölü

İstanbul'da yaşarken gördüğü şiddetten kaçıp Kars'a giden kadını eşi M.B. burada da buldu. Eşinin evini basan M.B. kadını ve kardeşini öldürdü.

Gündem 13 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
İstanbul'da başlayan şiddet Kars'ta cinayetle sonlandı.

İstanbul’da yaşayan Ö.B. adlı kadın, M.B. ile evliydi ve 4 çocuğu vardı. Ancak kocasının şiddetine maruz kalıyordu. Bir gün dayanamadı ve Kars’ın Selim ilçesindeki Eskigazi köyüne gitti. Ö.B.’nin ailesi de burada yaşıyordu, onların yanında güvende olacağını düşündü. Evli olduğu M.B. ise kadının peşini bırakmadı, o da İstanbul’dan Kars’a gitti.

Köye gelen M.B., gece saatlerinde Ö.B.’nin kaldığı eve giderek eşi ve kayınbiraderiyle kavga etti, yanında da pompalı tüfek vardı. Kavga sırasında yanındaki tüfeği ateşleyen erkek hem eşini hem de eşinin kardeşi Z.Y.’yi vurdu.

Olayın ardından M.B. kaçarken, 2 kardeş hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi için Kars Harakani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Pınar Damar cinayetinde zanlının savunmasını eşi de ailesi de yalanladıPınar Damar cinayetinde zanlının savunmasını eşi de ailesi de yalanladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.