Ayağını ezdiği çocuğun hastane masraflarını ödemedi, babayı da bıçaklayarak öldürdü

Bayrampaşa'da esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla aynı caddede beyaz eşya dükkanı olan Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Gökhan hastane masraflarını ödemeyince kavga çıktı ve Keskin bıçaklanarak öldürüldü.

Gündem 24 Nisan 2024
Fotoğraftaki Ercan Keskin bıçaklanarak öldürüldü

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde komşu iki esnafın kavgası ölümle sonuçlandı. Acı olay dün sabah 10.00 sıralarında Bayrampaşa’da yaşandı. Restoran işletmecisi Adem Gökhan’ın kardeşinin kullandığı araç geçen ay aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin’in küçük oğlunun ayağını ezdi. Kazada aracın içinde olan Adem Gökhan hastane masraflarını ödemedi. Adem Gökhan ile Keskin arasında tartışma çıktı. Bayrampaşa Emintaş İhsan Atlı Sanayi Sitesi’nde dün sabah saatlerinde bu nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin o esnada kardeşi Cengiz’i aradı. Dükkana gelen Cengiz Keskin bıçak darbelerinden kendini korusa da iki çocuk babası 47 yaşındaki Ercan Keskin kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Ercan Keskin’in cenazesi defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Fuhşa zorlamaktan gözaltına alındı: Esnafız, çikolata satıyoruzFuhşa zorlamaktan gözaltına alındı: Esnafız, çikolata satıyoruz

Ercan Keskin’in oğlunun ayağının ezilme anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansımıştı. Görüntülerde Ercan Keskin’in oğlu iş yerinin önüne park edilen aracın bagajını açıp kapatıyor. Arkasını döndüğü sırada da Adem Gökhan’ın kardeşinin kullandığı cip Keskin’in oğlunun ayağını eziyor, çevredeki vatandaşlar koşarak olay yerine geliyor.

Görüntülerde kalabalık iki grup arasında çıkan kavgada pazar tezgahı tahtalarının da kullanıldığı görülüyor. Önlüklü bir kişi elindeki sopayla grubu dağıtmaya çalışıyor.

Ercan Keskin’in kardeşi Cengiz Keskin “Bundan yaklaşık bir buçuk ay önce vefat eden abimin küçük oğlunun ayağını araçla ezmişlerdi. Bu olayın ardından aralarında sorunlar başladı. Abim dün üç kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bu saldırı öldürmeye teşebbüs anlamına gelir. Aldığı yaralar ölümcül nitelikteydi ve sonucunda abimi kaybettik. Olay yerindeydim, abim bana durumu bildirdi. Daha önce dükkan içinde küçük çaplı bir saldırıya uğramıştı. Konuşmak için gittiğimde karşımdakilerin saldırmak dışında bir niyeti olmadığını gördüm. Ortamı yumuşatmaya çalıştım ama bana da bıçakla saldırmaya kalktılar. Kendimi korumasaydım ben de hayatımı kaybedebilirdim” diye konuştu.

Adli Tıp Kurumu önüne oğlu Ercan Keskin’in cenazesini almak için gelen 1974 Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Halil İbrahim Keskin “Oğlum üç kişi tarafından bıçaklandı. Cenazemizi Giresun’a götüreceğiz. Evli ve iki çocuğu vardı” dedi.

Esnaf düellosu: Bir ölü, bir yaralıEsnaf düellosu: Bir ölü, bir yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.