Ayrıldığı eşinin kapısına ‘barışmak’ için molotofkokteyliyle dayandı

Fadime eşi Eren ona şiddet uyguladığı için kaçıp babasının evine gitti. Eren onu burada buldu ve barışma bahanesiyle kapıya dayandı, yanında da molotofkokteyli vardı. Kadın teklifini reddedince kayınpederinin evini kundakladı.

Gündem 11 Ekim 2024
Saldırı anına ait bir görüntü.

Adana’da yaşayan Fadime Ö., Eren Ö. ile evliydi ama şiddet gördüğü için evi terk edip babası Osman G.’nin evine gitti. Kadının şiddet gördüğünü de dün tüm ülke gördü. Çünkü Eren Ö., Fadime’yi barışmaya ikna etme bahanesiyle kayınpederinin Yüreğir ilçesindeki evine gitti. Yanında kardeşi Mert Ö. de vardı.

Fadime eve dönmeyi kabul etmedi ve burada Eren Ö. onu bir kez daha dövdü. Bununla da kalmayan saldırganlar Osman G.’nin evini molotofkokteyliyle kundakladı. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Çıkan yangın büyümeden söndürülürken Fadime Ö. sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Fadime Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli damat ile kardeşini gözaltına aldı. İki kardeşin saldırı anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Kahvehanede önce silahlı çatışma çıktı, sonra molotof kokteyliyle kundaklandıKahvehanede önce silahlı çatışma çıktı, sonra molotof kokteyliyle kundaklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.