Babasını, eşini taciz etmekle suçlayıp öldürdü

Samsun'da yaşayan Doğukan Ak, babası Yaşar Ak'ı eşini taciz ettiği iddiasıyla öldürdü. Cinayetin ardından kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı.

Gündem 4 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Samsun’un Alaçam ilçesinde dün gece saatlerinde aile faciası yaşandı. 24 yaşındaki Doğukan Ak, 2 katlı müstakil evde annesinden boşanan 47  yaşındaki babası Yaşar Ak ile birlikte yaşıyordu. Ancak baba oğul bir anda kavga etmeye başladı, Doğukan Ak babasının eşini taciz ettiğini ileri sürüyordu. Kavga büyüyünce Doğukan Ak önce babaannesi Safinaz Doğan’ı elindeki tüfekle başından vurup dövdü. Daha sonra ise aynı tüfekle babasını öldürdü ve evi de ateşe verdi.

Oğlu tarafından öldürülen Yaşar Ak.

Cinayetin ardından Doğukan Ak dışarı çıktı ve yoldan geçen bir otomobili gasp etti. Safinaz Doğan ambulansla Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Doğukan Ak polis ekiplerinin takibinin ardından yakalandı. Şüpheli Doğukan Ak, Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Öte yandan öldürülen Yaşar Ak’ın daha önce de kendi kızına yönelik ‘cinsel taciz’ suçundan hüküm giydiği, bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Dayak yediği sokağa gidip 1 kişiyi öldürdüDayak yediği sokağa gidip 1 kişiyi öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.