Babasını öldürüp polise teslim oldu, cinsel istismarla suçladı

Manisa'da, Ahmet U. oğlu Mehmet Emin U. tarafından tabancayla öldürüldü. Olaydan bir saat sonra polise teslim olan Mehmet Emin U. ilk ifadesinde babasının dört yıl önce kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Gündem 1 Eylül 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Olay yerinde çekilen bir fotoğraf

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Mehmet Emin U., saat 10.40’ta Şehit Öztürk Polis Merkezi Amirliği’ne gidip 62 yaşındaki babası Ahmet U.’yu bir saat önce öldürdüğünü söyleyip ruhsatsız tabancasıyla teslim oldu. 

Oğlu babasını döve döve öldürdüOğlu babasını döve döve öldürdü

Mehmet Emin U.’nun ifadesinden yola çıkan polis Turgut Özal Mahallesi Genel Konutlar Küme Evleri arkasında Ahmet U.’nun kanlar içinde cesedini buldu. Vücudunun çeşitli yerlerinde mermi izlerine rastlanan Ahmet U.’nun cesedi polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Mehmet Emin U.’nun polisteki ilk ifadesinde babasının dört yıl önce kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğu için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Mehmet Emin U. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bebeğini tarlada bırakan anne 15 yaşında: İstismar edildimBebeğini tarlada bırakan anne 15 yaşında: İstismar edildim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.