Babasıyla oynadıktan sonra camdan düştü

Şişli'de babasının uyumasının ardından açık cama çıkan çocuk 10 metre yükseklikten düştü. 3.5 yaşındaki Furkan, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Gündem 1 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

İstanbul Şişli’de bulunan bir apartman dairesinde yaşayan Taner Bardakçı 22 Temmuz günü oğlu Furkan Bardakçı ile bir süre oyun oynadı. Evin salonunda oğluyla oyun oynayan baba bir süre sonra uyuyakaldı. Bu sırada sıcak hava nedeniyle cam da açıktı.

Babasının uyumasının ardından pencere kenarındaki koltuğa çıkan 3.5 yaşındaki Furkan, pencere pervazına tırmanmaya çalışırken dengesini kaybetti ve aşağı düştü. 4 katlı apartmanın 3. katından düşen Furkan, yaşamını yitirdi. Bu sırada, yeni doğmuş bebeğini emziren anne gürültüyü duyarak salona geldi. Oğlunu göremeyen anne pencereden dışarı bakınca korkunç manzarayla karşılaştı.

Eşinin haykırışlarını duyarak uyanan baba Taner Bardakçı ise, koşarak dışarı çıktı. Yerde hareketsiz yatan oğlunu kucağına alan baba gözyaşlarına boğuldu.

Şiddetin merkezindeki operasyonu Emniyet Müdürü yorumladı: Çözüm getirmesi mümkün değilŞiddetin merkezindeki operasyonu Emniyet Müdürü yorumladı: Çözüm getirmesi mümkün değil

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.