Bacağından vurulan damat öldü

Aksaray'da damadıyla kavga eden Ahmet Tokbedük silahına sarıldı. 49 yaşındaki adam 30 yaşındaki damadı Mehmet Akif Bozdemir'i bacağından vurdu ama damat kaldırıldığı hastanede öldü.

Gündem 14 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Ahmet Tokebedük (sağ üstte), Mehmet Akif Bozdemir (sağ altta).

Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde yaşayan Ahmet Tokbedük’ün kızı ve damadı boşanma aşamasındaydı. Aynı ilçedeki müstakil bir evin bahçesinde damadı Mehmet Akif Bozdemir’le kavga etti. Evin kimin olduğu bilinmiyor ama Ahmet Tokbedük’ün tabanca vardı ve kavga ilerleyince damadının bacağına ateş etti.

Yaralanan Mehmet Akif Bozdemir yere düştü, kayınpederi de olay yerinden ayrılmadı. Çevredekilerin haber vermesiyle sağlık ekipleri geldi. Yaralı adam ambulansla Sultanhanı Devlet Hastanesine kaldırıldı ama tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet Tokbedük polis ekiplerince suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı. Evin önünde de geniş güvenlik önlemi alındı.

Polisin dikkati, unutulmuş bir kadın cinayetini ortaya çıkardı; 12 kişi tutuklu ama bir cenazesi bile yok!Polisin dikkati, unutulmuş bir kadın cinayetini ortaya çıkardı; 12 kişi tutuklu ama bir cenazesi bile yok!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.