Bakıcı yaşlı çifti böyle buldu: Biri kanlar içinde, diğeri ölü

Burdur'daki yaşlı çiftin evine giden bakıcı kapıyı açan olmayınca itfaiyeye haber verdi ve acı gerçek ortaya çıktı. İçeri giren ekipler yaşlı kadını kanlar içinde, eşini de ölü buldu.

Gündem 31 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

67 yaşındaki Zehra Sertcan ve eşi 76 yaşındaki Bayram Sertcan Burdur’da Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi’nde iki katlı müstakil bir evde yaşıyordu. Bakıcıları vardı, her gün eve geliyordu. Ancak önceki gün saat 09.00 sıralarında eve giden bakıcıya kapıyı açan olmadı. O da durumu itfaiyeye bildirdi. Giriş kapısının yanındaki camdan giren itfaiye ekipleri Zehra Sertcan’ı odada kanlar içinde yerde, eşi Bayram Sertcan’ı ise mutfakta hareketsiz halde buldu. Bayram Sertcan’ın öldüğü belirlendi, Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Zehra Sertcan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Bayram Sertcan’ın cenazesi savcının incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna kondu. Bayram Sertcan’ın ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak. Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Cinayetten hüküm giyip şartlı tahliye edildi, yine cinayet işlediCinayetten hüküm giyip şartlı tahliye edildi, yine cinayet işledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.