Balkondan düşen Saliha hemşirenin babası: Cinayet olduğuna eminiz

Aksaray'da rezidanstan düşen Saliha hemşirenin babası kızının eşyalarını teslim aldı. Baba Tuncel olayın cinayet olduğuna emin olduklarını belirtti.

Gündem 11 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Hemşire Saliha Tuncel, 24 Mayıs’ta aynı hastanede çalıştığı doktor Halil İbrahim Ö.’nün 7. kattaki evinin balkonundan düştü. 3. katın balkonuna düşen Saliha hemşire burada yaşamını yitirdi ama nasıl ve neden düştüğüne ilişkin sorulara yanıt bulunamadı. Olaya ilişkin soruşturmada hem doktorun kaldığı rezidans hem Saliha hemşirenin kendi evi hem de otomobilinde arama yapıldı. Saliha hemşirenin Niğde’de oturan babası Salim Tuncel, Aksaray’a gelip, polisin incelemesinin ardından kızına ait otomobil ve çantayı teslim aldı.

Baba Salim Tuncel, kızının incelenen eşyalarını teslim aldı.

Kızlarının ölümüyle hayatlarının karardığını söyleyen Baba Tuncel, savcılığın gizlilik kararı nedeniyle ellerinde bilgi ve belge olmadığını söyledi, “Daha otopsi sonucu da çıkmadı ve çıkacağı tarihi de belli değil. Kızımın aracını, çantasını teslim aldık. Araçta gerekli incelemeler yapılmış. Geçtiğimiz hafta sonu kızımın evinde de inceleme yapılmış ve arkadaşı Şeyma’ya anahtarı teslim etmişler. Biz de ondan evin anahtarı alarak, kızımın özel eşyalarını aldık, götürdük. Cep telefonu incelemesi sürüyormuş. Devletimiz olayı araştırıyor. Otopsi sonucuna göre karar verecek” dedi.

Ailecek bu yaşananın cinayet olduğuna emin olduklarını söyleyen baba Tuncel, “İnşallah büyüklerimiz, bu konuda bizleri haklı çıkaracak. Olayın aydınlatılması için elimden ne geliyorsa yapacağım, peşini bırakmayacağım. Şu anda yıllık izindeyim. Bir hafta daha yıllık izinim var. Mecburen evladım için, davamız için şartlar böyle devam ederse emekli de olacağım. 24 yaşında ve 50 kilo olan bir kız, size ne yapabilir? Aklınıza her şeyi getirin. 50 kiloluk bir kişi ne zarar verebilir?” diye konuştu.

Hastane sahibi de serbest bırakılmıştı... Saliha hemşirenin annesi: 'Nasıl serbest bırakılıyorlar anlamıyorum'Hastane sahibi de serbest bırakılmıştı… Saliha hemşirenin annesi: ‘Nasıl serbest bırakılıyorlar anlamıyorum’

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.