Olacak şey mi? Kavgalıları barıştırmak için masaya oturttu, sonra içlerinden birini vurup öldürdü

Adana’da kavgalı iki kişiyi barıştırma girişimi cinayetle sonuçlandı. Tartışan taraflarla aynı masada oturan Volkan Deran, tartışmada küfür eden Donma’yı boynundan vurdu. İfadesinde, "Korkutmak için ayağına ateş etmek istedim. Yanlışlıkla boynundan vuruldu" diyen Deran, tutuklandı.

Gündem 8 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Adana’da 25 yaşındaki Sefa Can Donma, borçlu olduğu 42 yaşındaki Bora T. ile bir süre önce tartıştı. Tanıdıkları araya girdi ve 3 Temmuz günü saat 21.00 sıralarında barışmak için bir kafede buluştular. Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’ndaki kafedeki barış buluşmasında silahlar patladı.

Bora T. ile Donma oturdukları masada yeniden tartışmaya başladı. Bunun üzerine aynı masada bulunan 32  yaşındaki Volkan Deran tabancayla ateş açtı. Boynundan ve ayağından vurulan Donma yere yığıldı. Deran ise olay yerinden kaçtı.

Akrabalar çatıştı, 2 kişi öldüAkrabalar çatıştı, 2 kişi öldü

Kafedekilerin ihbarıyla adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Donma, kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 5 Temmuz akşamı hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Volkan Deran’ın, Yeşiloba Mahallesi’nde bir evde saklandığı bilgisine ulaştı. Adrese yapılan baskında şüpheli, 2 ruhsatsız tabancayla yakalandı.

Emniyete götürülen Deran, ifadesinde, “Otururken, birden sinirlenip küfretti. Ben de korkutmak için ayağına ateş etmek istedim. Arbede sırasında yanlışlıkla boynundan vuruldu. Öldürmek istemiyordum” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Deran, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Türkiye’nin konuştuğu cinayet: Büyükşen çiftini kiralık katil yanlışlıkla öldürmüşTürkiye’nin konuştuğu cinayet: Büyükşen çiftini kiralık katil yanlışlıkla öldürmüş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.