Başpehlivan, başcazgırı öldüresiye dövdü ama sonrası biraz karışık

Eski Survivor yarışmacısı ve başpehlivan Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'ye yolda sopayla saldırdı. Hakkında yakalama kararı çıkartılan Tuğsuz, olayın kurgu olduğunu söyleyerek Dede ile olan Whatsapp yazışmalarını paylaştı.

Gündem 22 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Survivor yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede’yi sopayla darbetti.

Başcazgır Bayram Ali Dede, otomobilden sopa ile inen başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz’un saldırısına uğradı. Dede, aldığı sopa darbeleri ile yere düştü. Tuğsuz, Dede’ye vurmaya devam edip, başına tekme attı. Bu sırada bir kişinin ‘Hikmet abi, Hikmet abi yapma’ diye bağırdığı duyuldu. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekibi, Bayram Ali Dede’yi hastaneye kaldırdı.

Bayram Ali Dede, yaşadığı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında, ”Hikmet Tuğsuz, seninle Adil Eren’le ve TGGF Başkanı İbrahim Türkiş’le Türk adaleti önünde hesaplaşacağız” dedi.

Hikmet Tuğsuz’un yorumlarda ”Türk bayrağına, Türkiye Cumhuriyeti’ne, cumhurbaşkanına, Türk milletine, küfür edersen gereken her zaman yapılır bu arada ben dövdüm seni kimse yoktu” diyerek cevap verdi.
Bayram Ali Dede, “Hikmet Tuğsuz ve yanındaki arkadaşı öldürmek amacıyla geldiler. Hikmet Tuğsuz kafama kafama vurdu. Beni öldürmeye çalıştı” dedi. Polis, Tuğsuz’u yakalamak için çalışma başlattı.

Hakkında yakalama kararı çıkartılan Hikmet Tuğsuz ise Bayram Ali Dede ile yaptığı Whatsapp yazışmalarını paylaşarak, Dede’nin kendisini zorla dövdürdüğünü öne sürdü.
Hikmet Tuğsuz’un paylaşımı şöyle:

Hikmet Tuğsuz’un paylaşımı.

 

Kaza yapan şehir magandaları, ‘geçmiş olsun’ diyenlere saldırdıKaza yapan şehir magandaları, ‘geçmiş olsun’ diyenlere saldırdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.