Bayğaralar çetesine operasyon: Dokuz kişi yakalandı

İstanbul'da 'Bayğaralar' olarak bilinen uyuşturucu şebekesine operasyon düzenlendi. Şüphelilere ait bir iş yerindeki su sebilinin içinden uyuşturucu madde çıktı. Gözaltına alınan dokuz kişiden yedisi tutuklandı.

Gündem 10 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ‘Bayğaralar’ ismiyle bilinen uyuşturucu şebekesine mensup kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Çalışmaların ardından 5 Temmuz’da Esenyurt başta olmak üzere İstanbul’un birçok ilçesinde ‘uyuşturucu madde ticareti’, ‘kasten öldürme’, ‘kasten yaralama’ gibi suçlara karıştığı belirlenen suç örgütüne ait dokuz ev, iki iş yerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda dokuz kişi yakalandı.

‘Su sebilinin içinde uyuşturucu madde bulundu’

Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda üç kilo 614 gram eroin, bir kilo 32 gram kokain, sekiz hassas terazi, iki ruhsatsız tabanca, otomatik tabanca, altı fişek, dört balistik yelek, çok sayıda şeffaf kilitli poşet, uyuşturucu madde imalatında kullanılan çok sayıda materyal ele geçirildi.

Bir iş yerindeki su sebilinin içinde uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan dokuz kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden ikisi adli kontrol şartıyla serbest kalırken yedi kişi tutuklandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.