Bayramı kana buladılar: 9 yaralı

Sivas'ta iki grup bayramın 3. gününde Gürün ilçe merkezinde kavga etti. Kavgada 9 kişi yaralandı, yaralılardan ikisinin durumu ise ağır.

Gündem 1 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Sivas’ın Gürün ilçesinde iki grup arasında husumet bulunuyordu. Dün ise bu iki grup ilçe merkezinde kavga etti ve kavgada sopa, bıçak, silah konuştu. N.K. (51) av tüfeğiyle, E.D, V.D, Y.D, R.D. ve H.K. bıçakla, Z.K, O.K. ve Y.C. sopayla yaralandı, bazı araçlar ile iş yerleri de zarar gördü.

Kavgada çevredeki araçların ve iş yerlerinin camı kırıldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gürün Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan hayati tehlikesi bulunan N.K. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne, R.D. ise Numune Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis, hastane önünde geniş güvenlik önlemleri alırken, il merkezinden Gürün ilçesine takviye polis ekibi gönderildi. İki grup arasındaki husumetin nedeni ise henüz öğrenilemedi.

9 kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı... 'Böyle olacağını söylemiştik, önlem alınmadı'9 kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı… ‘Böyle olacağını söylemiştik, önlem alınmadı’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.