Bebeğini camdan attı, kapıya gelen polise ‘Size ne benim çocuğum değil mi’ dedi

İstanbul Esenyurt’ta yeni doğum yapan bir kadının market poşetine koyarak camdan sokağa attığı bebeği hayatını kaybetti. Olayın ardından bebeğin annesi ve anneannesi gözaltına alındı.

Gündem 11 Kasım 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

İddiaya göre İstanbul’da önceki gün sabah 07.00 sıralarında Esenyurt Selahaddin Eyyübi Mahallesi’ndeki evinde doğum yapan bir kadın komşularından market poşeti istedi, bebeğini o poşetin içine koyup bulunduğu evin camından sokağa attı.

Çocuğunu okula götüren bir adam sokaktan geçerken poşetten şüphelenip ağzını açtığında yeni doğan bebekle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis çevrede inceleme başlattı, sağlık ekipleri de bebeği hastaneye götürdü. Polis komşularının ihbarı üzerine yeni doğum yapan kadının evine gitti, kadınsa kapıyı açmayarak “Size ne benim çocuğum değil mi” diyerek polise tepki gösterdi. İkna çalışmalarının ardından gözaltına alınan kadın polis merkezine götürüldü.

İlk müdahalenin ardından sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri evde olan bebeğin annesi S.M.Ö. ve anneanne N.G.’yi gözaltına aldı.

Balkondan düşen 2 aylık bebek hayatını kaybetti… Anne tutuklandıBalkondan düşen 2 aylık bebek hayatını kaybetti… Anne tutuklandı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.