Berberdeki iki kişiyi öldürdü, zile basıp evine çıktı

Kütahya'da 80 yaşındaki bir kişi pompalı tüfekle berbere saldırıp iki kişiyi öldürdü. Daha sonra zile basıp evine gittiği görüntülenen saldırgan gözaltına alındı.

Gündem 1 Mayıs 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Kütahya’da Yunus Emre Mahallesi Saba Sokak’taki bir berbere pompalı tüfekle gelen 80 yaşındaki R.K (80) içeridekilere ateş açıp gitti.

Daha sonra polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinde berber salonunun sahibi 50 yaşındaki Necmi Aslan ile müşterisi 61 yaşındaki Hüseyin Erden’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Cesetler olay yeri incelemesinin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Berberi tarayan kişinin daha sonra apartmanın zilini çalarak evine gittiği anlar komşuları tarafından kaydedildi. Daha sonra eve giden polis R.K.’yı gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen R.K., iki kişiyi eşi hakkında konuşup mahallede dedikodu yaptıklarını öğrendiği için vurduğunu söyledi. Soruşturma sürüyor.

Miras cinayetinde oğlu öldürülen baba: ‘Yapmayın’ diye bağırdım, ilk bana ateş ettiMiras cinayetinde oğlu öldürülen baba: ‘Yapmayın’ diye bağırdım, ilk bana ateş etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.