Estetik oldu, üç kilo verdi: Ajda Pekkan stadyum konserinden 8,5 milyon lira kazanacak

Ajda Pekkan'ın, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği "60 yıllık kariyerimde ilk" dediği konserin perde arkasında bakın neler oluyor... Pekkan dansçıları bizzat seçti, sabaha kadar da konser fotoğraflarını yayınlayacak ekibin başında duracak.

19 Mayıs 2024
Ajda Pekkan stadyum konseri için "devrim yapacağım" diyor

Estetik ve cilt bakımları yapıldı

Süperstar geçen yıl kabul ettiği stadyum konserine son 4 aydır sıkı şekilde hazırlanıyor. Öncelikle göğüslerini yaptırdı. Bu, küçültme ve dikleştirme operasyonu. Cildine mezoterapi uygulanıyor. O gece kusursuz görünmesi için belirli aralıklarla yüz, vücut maskeleri yapılıyor.

Devrim kostümü için zayıfladı

Diyetisyeni ve spor hocasıyla 1.5 ayda 3 kilo vermiş. Konser gününe kadar 2.5 kilo daha vermek istiyor. Çünkü giyeceği 4 kostümden biri çok iddialıymış. “Sahnede devrim yaratacağım” diyen Ajda Pekkan’ın 500 bin lira tutan dört kostümüne Burcu Sedef imza attı.

Sahne 800 metrekare, kulisi sade

Görsel efektler, ışık ve lazer şovların yer alacağı konser için 40 dansçı seçildi. Pekkan seçmelerde bizzat bulunmuş. Sahne 800 metrekare. Kulis, Ajda Pekkan’ın isteği üzerine çok sadeymiş. Konser sonrası sabahın ilk ışıklarına kadar çalışacak fotoşop ekibinin başında da durmayı istiyormuş. Çünkü hangi poza, nasıl fotoşop uygulanacağına kendisi karar verecek.

Üç saate 8,5 milyon lira

Sahnede üç saat kalmayı planlayan Ajda Pekkan, 8,5 milyon lira almış. Kendisine eşlik edecek starlar bir ücret almayacak. Aralarında Nilüfer, MFÖ, Selda Bağcan, Işın Karaca, Cem Adrian, Hande Yener, Sıla’nın da olduğu listede bir sürprizden bahsediliyordu. Ancak olmadı…

Çok uğraştı, ama Sezen’i ikna edemedi

Bu sürpriz Sezen Aksu’ydu… Ajda Pekkan Sezen Aksu’yu Kanlıca’daki yalısında ziyaret etmiş. Defalarca telefonda konuşmuş. Ancak 2016’daki son konserinde sahnelere veda ettiğini açıklayan Aksu kendisine şöyle söylemiş: “Sakın bana ‘sahne’ deme. Tansiyonum çıkıyor.” Sezen Aksu’yu gelip kendisini en önden izlemesi konusunda bile ikna edememiş.

En pahalı biletler 22 bin lira

Tükenmek üzere olan biletlerin fiyatlarına gelince… En ucuzu 800, en pahalısı 22 bin lira. VIP bilete sahip olunca süperstarı en önden, çimlerin üzerine yerleştirilen sandalyelere oturarak izliyorsunuz. Hatta sahneye yaklaşıp bir selfi çekmek de mümkün olabilir.

Çalışmazsam yoruluyorum

Konser nedeniyle şan ve repertuvar derslerini haftanın üç gününe çıkaran Ajda Pekkan, koreografi dersi de alıyor. Stadyum konserinin hemen ardından Türkiye turnesine çıkacak olan Ajda Pekkan “Hiç yorulmuyor musunuz, ne zaman tatil yapacaksınız” sorusuna da şöyle cevap verdi: “10 günden fazla tatil beni sıkar. Çalışmazsam bitkin düşüp yoruluyorum.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.