Hermes çantalarını satıp gram altın alan bir sosyetik varmış

Hande Erçel profilindeki 'oyuncu' ifadesini sildi mi? Ünlü bir sosyetik marka çantalarını yurt dışında satıp kazandığı parayla gram altın alıyor. Burak Deniz ile sevgilisi Bestemsu Özdemir niye el ele poz veremiyor? Magazin turu başlıyor.

'Dilber' dizisi henüz yayınlanmadan ekonomisini yarattı. Dansı 1,500 elbisesi 950 lira.

20 Ocak 2024

Hande Erçel mesleği bırakıyor mu?

Hande Erçel’in, Instagram profilinden ‘oyuncu’ ifadesini kaldırdığı iddiası merak uyandırdı

Hande Erçel’in rol aldığı ‘Bambaşka Biri’ dizisi 16. bölümde sona erdi. Dizinin bitmesinden çok, Erçel’in hemen sonrasında yaptığı bir hamle konuşulur oldu.

İddiaya göre; 31.5 milyon takipçili Instagram hesabının profilindeki ‘oyuncu’ ifadesini sildi. Bu da; ‘Mesleğini bırakıyor, sevgilisi Hakan Sabancı ile evlenip setlere veda etmeye hazırlanıyor’ söylentilerine neden oldu. Ancak gerçek böyle değil. Hande Erçel profiline hiçbir zaman ‘oyuncu’ diye yazmamış. Ayrıca mesleğini bırakmayı da aklının ucundan geçirmediğini söylüyor.

Dilber ekonomisi

Yılmaz Erdoğan imzalı ‘Dilber’ dizisi henüz başlamadan öyle bir reklam yaptı ki, milyon harcasalar bu kadar konuşulmazdı. Diziyi dört nedenle konuşuyoruz:

1) Hazar Ergüçlü’nün, Ankara havasıyla dansı sosyal medyayı salladı.

2) Seçil Erzan’ın hakim karşısında savunmasını yaparken Dilber’in repliğini kullanarak “Herkes yer içer, hesabı Seçil öder” dedi.

3) Ankara’nın ardından İstanbul’da da payvon dansı kursları açılıyor. Aylık kişi başı fiyat: 1.500 lira.

4) Hazar Ergüçlü’nün dans sahnesinde giydiği elbisenin alışveriş sitelerinde 580 liradan satışa çıktı yok sattı. Bu yüzden fiyat 950 liraya fırladı. Gündemde olmanın keyfini süren Hazar Ergüçlü’nün bölüm başı ücreti ise 850 bin lira.

Ajda’nın alışveriş sitesi

Ajda Pekkan alışveriş sitesi kurup ucuza kıyafet satacak

Hayatını konu alacak film projesiyle gündemde olan Ajda Pekkan’dan sürpriz bir hamle daha geldi. Süperstar ‘AjdaPekkan.com.tr’ adıyla bir alışveriş sitesi kuruyor. Sitede sadece tekstil ürünleri olacak. Pekkan tasarımlarını yaptığı kıyafetlerin mankenliğini de üstlenecek. Etiket fiyatlarını özellikle ucuz tutacak. Geçenlerde bir mağazaya girmiş, fiyatları görünce ‘ucuzluk’ kararı almış.

Çanta satıp altın aldı

Marka çantaları ve kıyafetleriyle övünen ünlü bir sosyetik hanımefendi de eski eşinden gelen nafaka yetmez olunca, ekonomik kararlar almış. Gardırobundaki bazı değerli parçaları euro üzerinden elden çıkarıyormuş. Bunu Türkiye’de yapmıyor. Çünkü sosyetik arkadaşlarının diline düşmekten korkuyor. Yine de düştü, çünkü herkes bundan bahsediyor.

Hanımefendi, beş Hermes çantasını Paris’te, birkaç ayakkabı ve kıyafetini de Londra’daki ikinci el mağazalarında satmış. Kazandığı parayı da gram altın alarak yatırım yapıyormuş.

El ele poz yasak mı?

Bestemsu Özdemir ile Burak Deniz’in aşkı, Sapanca’daki bir otelin lobisinde ortaya çıktı. Peki, aşk karesini sakıncalı görenler kimler?

Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir’in geçen yazdan bu yana gizli-saklı yaşadıkları aşkları Sapanca’da kaldıkları bir otelin lobisinde çekilen fotoğrafla ortaya çıktı. Oysa ki Burak Deniz bir ay önceki röportajında aşkını inkar etmişti.

Peki iki bekar insan neden el ele bir poz veremiyor derseniz, bu noktada devreye menajerlik sistemi giriyor. Çünkü Burak Deniz’in genç kız hayranlarının bundan etkileneceğini, oyuncunun ‘gizemli yalnız adam’ imajının bozulacağını düşünüyorlar.

Bu yöntemin 1990’larda kaldığını sanıyorduk, yanılmışız… Ama Bestemsu Özdemir’in bu yasaktan rahatsız olduğu, kırıldığı kulağımıza geldi.

Dar alanda kısa paslaşmalar

Model-oyuncu Melisa Döngel tartışılan ‘aşk itirafından’ dönmek istedi, ama dönemedi

Oyuncu-model Melisa Döngel “Baktım, arkadaşımın sevgilisinden hoşlandım. Asla ‘yapmam’ demem, aşk yaşayabilirim” itirafıyla konuşulmuştu. Melisa, menajerinden aldığı uyarıyla durumu şöyle toparlamaya çalıştı: “Sözlerim yanlış anlaşıldı. Ama sonuçta ölümlü dünya! Her şey yaşanabilir. Şimdi burada ‘Hayır’ diyorum, sonra ‘Evet’ çıkıyor.”

Toparlamaya çalışırken yine dayanamayıp itirafta bulunan Melisa Döngel’e tepki yağıyor. Melisa’nın dediği duruma magazin dünyasında ‘dar alanda kısa paslaşmalar’ deniliyor. Yani biri diğerinin yeni ayrıldığı sevgilisiyle aşk yaşarken, diğeri arkadaşının sevgilisini elinden alabiliyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.