Beyin kanaması geçirmişti: Polis akademisi müdüründen acı haber

Bitlis’te POMEM Müdürü Kazım Kaman, 21 Ağustos’ta beyin kanaması geçirdi. Askeri helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Kaman, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Gündem 20 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Bitlis’te beyin kanaması geçirip, sevk edildiği Diyarbakır’da tedaviye alınan Bitlis Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Kazım Kaman (51), 29 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Geçirdiği kazadan sonra doktorlar ‘yürüyemez’ dedi ama o vazgeçmedi: Koşana kadar devamGeçirdiği kazadan sonra doktorlar ‘yürüyemez’ dedi ama o vazgeçmedi: Koşana kadar devam

Bitlis POMEM Müdürü Kazım Kaman, 21 Ağustos akşam saatlerinde rahatsızlanınca ambulansla Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Kaman, buradaki ilk müdahalesinin ardından askeri helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ameliyat edilen Kaman, yoğun bakıma alındı. Kaman, dün gece, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazım Kaman’ın cenazesinin Ankara’ya gönderildiği bildirildi.

9 böbrek ameliyatı, 2 kez beyin kanaması geçiren Muhammed, nakil bekliyor9 böbrek ameliyatı, 2 kez beyin kanaması geçiren Muhammed, nakil bekliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.