Beyran öfkesi! Kuryeyi dövdü, lokantayı silahla bastı

Gaziantep’te evine beyran sipariş eden müşteri fiyatı pahalı bulunca çıldırdı. Önce çorbayı getiren kuryeyi, sonra lokantayı basıp işletme sahibini ve oğlunu dövdü. Havaya da ateş açan saldırgan ve arkadaşları gözaltına alındı.

Gündem 19 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Şiddet artık o kadar gündelik hayatın parçası haline geldi ki saldırıların başlama sebebi ile sonucu arasındaki alakasızlık gün geçtikçe artıyor. “Bu kadar da olmaz” dedirten bir şiddet haberi de dün Gaziantep’ten geldi.

Yeditepe Mahallesi’nde ismi öğrenilemeyen bir kişi evine beyran siparişi verdi. Fiyatının 120 lira olduğunu öğrenen müşteri bir gün önce aynı çorbayı 100 liraya içtiğini söyleyip kurye ile tartıştı, hatta dövdü. Şüpheli daha sonra dokuz kişiyle birlikte Mustafa Odabaşı’nın işlettiği restorana gitti. Burada da restoran sahibini döven grup ardından tabancayla havaya rast gele ateş açtı. İşyeri sahibinin şikayeti üzerine polis kimliklerini belirlediği şüphelileri gözaltına aldı.

‘Beyrana zam yapmıştık…’

Mustafa Odabaşı olayı “Beyrana zam yapmıştık. Siparişi gönderdik ama müşteri beyranı almadı. Hakaret ederek kuryeyi de dövdü. Telefon ettik neden böyle davrandığını sorduk. Tekrar telefonda küfürler etmeye ve tehdit etmeye başladılar. Bir süre sonra da dükkanımızı basıp havaya çevreye ateş açtılar. Bize dokuz kişi saldırdı, onlar gidince polis şikayetçi olduk” diye anlattı.

İşletme sahibi Odabaşı ve oğlunun dövüldüğü, silahların ateşlendiği anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

500 metrelik alanda yarım saatte iki silahlı saldırı: Bir genç öldü500 metrelik alanda yarım saatte iki silahlı saldırı: Bir genç öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.