Bıçaklı kavga yine can aldı, Başkan Demir’in şoförü hayatını kaybetti

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in şoförü 41 yaşındaki Güntay Hoş, Ardahan'ın Damal ilçesinde bir restoranda çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybetti. Hoş ile birlikte bir kişi de yaralanırken olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

Gündem 10 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Türkiye’de son yıllarda artış gösteren bıçaklı kavgalar, ne yazık ki bir can daha aldı. Her geçen gün sayısı artan bu tür olaylar, toplumda ciddi bir güvenlik sorununa işaret ederken Ardahan’da yaşanan son olay, bu trajik zincirin bir parçası olarak kayıtlara geçti.

Ardahan Damal’da bir restoranda yaşanan tartışma sonucunda Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in şoförü Güntay Hoş hayatını kaybetti. Hoş ve ve belediye çalışanları ile restorandaki bir grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Hızlıca kavgaya dönüşen tartışmada Volkan Gök ile Güntay Hoş aldıkları bıçak darbesiyle yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Güntay Hoş, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Üç çocuk babası olan Güntay Hoş’un cenazesi Ardahan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kavgada yaralanan Volkan Gök’ün Ardahan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma, kavgayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Kariyerin böylesi: Kampüsteki bıçaklı saldırıyla ünlenmişti, şimdi Ceyhan’a savcı olduKariyerin böylesi: Kampüsteki bıçaklı saldırıyla ünlenmişti, şimdi Ceyhan’a savcı oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.