Babanın evlada son bakışı… 14 yaşındaki çocuk motosiklet kazasında öldü

Antalya'da motosiklet kullanan 14 yaşındaki çocuk 17 yaşındaki başka bir çocuğun kullandığı araçla çarpıştı ve hayatını kaybetti. Kaza sonrası ortaya çıkan görüntüler ise yürekleri dağlayacak cinstendi.

Gündem 8 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Antalya’da 14 yaşındaki Sadi B. motosikletiyle 17 yaşındaki O.S.T.’nin kullandığı araca çarptı. Savrulup elektrik direğine çarpan Sadi B. hayatını kaybetti. Olay yerine giden yakınları gözyaşlarını tutamadı. Sadi B.’nin babasının oğlunun cansız bedenine bakışı yürek yakıcıydı.

Feci kaza 12.30 sıralarında Antalya’nın Kepez ilçesi Altıayak Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Osman Gazi Caddesi’nden seyir halindeki Sadi B. (14) idaresindeki motosiklet ile Ertuğrul Gazi Caddesi yönünden gelen ve ehliyeti olmadığı öğrenilen 17 yaşındaki O.S.T.’nin kullandığı hafif ticari araç çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Araç da yaklaşık 50 metre ileride refüje çıkarak durabildi.

Kazayı görerek olay yerine gelen vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi yaptığı kontrollerde motosiklet sürücüsü Sadi B.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaşı küçük olan araç sürücüsü O.S.T. polis tarafından karakola götürüldü. Bu sırada olayı haber alarak kaza yerine gelen Sadi B.’nin yakınları sinir krizi geçirdi.

Evladına son bakış

Telefonla ulaşılan ve olay yerine çağrılan Sadi B.’nin babası oğlunun cansız bedenini görünce büyük üzüntü yaşadı. Acılı baba Sadi B.’nin üstüne örtülen örtüyü kaldırarak oğlunun yüzüne uzun uzun baktı.

Acılı babanın bu hali görenlerin yüreğini sızlattı. Olayı haber alarak kaza yerine gelen bir başka yakını ise sinir krizi geçirerek bayıldı.

Sadi B.’nin cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmasının ardından yakınları tarafından tabuta konarak Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Babanın evladına son bakışı…

Kaza yaptım kurtuldum derken başka bir araç çarptı, hayatını kaybettiKaza yaptım kurtuldum derken başka bir araç çarptı, hayatını kaybetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.