Bir bebek böyle öldü

Avcılar’da evde dünyaya gelen bebeği çöpte bulduğunu söyleyip hastaneye götüren H.K birkaç saat sonra ifade değiştirdi. Ölen bebeğin S.N’nin gayrimeşru çocuğu olduğunu ve onunla anlaştığını itiraf etti.

Gündem 3 Eylül 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Bebek bu evde dünyaya geldi.

Avcılar’da evde dünyaya getirilen bebeğin çöpte bulunduğunu öne sürmüştü, yalanı emniyetteki ifadesinde ortaya çıktı. Anne ve doğuma yardımcı olan iki kadın da gözaltına alındı.

 

İstanbul Avcılar ilçesi, Yeşilkent mahallesinde sabah saatlerinde çöp kutusunun yanında bebek bulduğunu öne süren H.K. Esenyurt Devlet Hastanesine gitti. Erkek bebek müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

H.K.’nın çelişkili ifadesi de şüphe uyandırdı, bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen polis olumsuz bir durum tespit edemedi. Ama  gözaltında tutulan H.K. bir süre sonra ifade değiştirdi. H.K. yeni ifadesinde aynı mahallede oturan yabancı uyruklu S.N.’nın gayrimeşru başka bir ilişki sonucu hamile kaldığını ve bebeği evde iki kadının yardımıyla doğurduğunu söyledi. Doğumun ardından da S.N. ile anlaşıp bebeği hastaneye getirdiğini itiraf etti. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla S.N. isimli kadınla doğuma yardımcı olan iki kadın da gözaltına alındı. Dört kişinin gözaltına alınmasının yünı sıra bebeğin babası da bulunmaya çalışılıyor.

Tandıra düşen 13 aylık bebek hayata 70 gün tutunabildiTandıra düşen 13 aylık bebek hayata 70 gün tutunabildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.