Bir kişiyi öldürüp beşini de yaralamıştı: Aylarca başkentin menfezlerinde saklanmış

Ankara'da bir kişiyi öldürüp beş kişiyi de yaralayan Recep Can Öztürk kayıplara karışmıştı. Öztürk'ün aylarca su kanallarında saklandığı ortaya çıktı.

Gündem 4 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Yakalanan Recep Can Öztürk.

Ankara’daki Keçiören ilçesinde Recep Can Öztürk aynı apartmanda yaşadığı E.T, Z.T, M.T, H.T, F.Ö. ve Kerim Tokgöz ile 25 Kasım 2023’te kavga etmişti. Kavga sebebi tadilat sırasında çıkan gürültüydü. Kavga sırasında Recep Can Öztürk binanın içinde E.T, Z.T, M.T, H.T, F.Ö. ve Kerim Tokgöz’e tabancayla ateş açtıktan sonra motosikletle kaçmıştı. Hastanelere kaldırılan yaralılardan Tokgöz kurtarılamamıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü olayın aydınlatılmasına çalışırken Ostim OSB Mahallesi 100. Yıl Bulvarı’ndaki bir mescit içinde olduğu belirlenen firari zanlı Recep Can Öztürk Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Recep Can Öztürk’ün ilk ifadesinde yakalanmamak için Keçiören Ovacık mevkiindeki mağara, menfez, su kanalları ve boş arazilerde saklandığını söylediği öğrenildi.

Cinayette tüm şüpheler ondaydı ama tahliye olmuştu: 'Gömüyorum bulamıyorlar' deyince tutuklandıCinayette tüm şüpheler ondaydı ama tahliye olmuştu: ‘Gömüyorum bulamıyorlar’ deyince tutuklandı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.