Bisikletle yola çıktı, çalılıklarda kadın cesedi buldu

Antalya'da bisikletiyle yola çıkan Ahmet Üresin çalılıklarda kadın cesedi buldu ve polislere haber verdi. Kadının 40'lı yaşlarda olduğu anlaşıldı ama üzerinden kimlik çıkmadığı için kimliği belirlenemedi.

Gündem 3 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşayan Ahmet Üresin dün bisikletiyle yola çıktı. Hayvanlara yem almak için yola koyulan Ahmet Üresin saat 10.30 sıralarında Göksu Mahallesi 6862 Sokak’tan geçerken çalılıkların arasında insan ayağı gördü. Bunun üzerine eniştesinden yardım istemek için yolunu değiştiren Ahmet Üresin, onu da alıp çalılıkların olduğu yere döndü.

Ahmet Üresin ve eniştesi, geldikleri alanda kadın cesediyle karşılaşınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerine ekipler sevk edildi. 40’lı yaşlarda olan, üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi ölüm nedeni ve kimliğinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cesedi ilk fark eden Ahmet Üresin, “Bisikletle yem almaya gidiyordum. Yoldan geçerken otluk alanda çorap giyili bir ayak gördüm. Oradan da eniştemin yanına gittim, ‘Gel gidip bakalım’ dedim. Sonra onunla ayağı gördüğüm yere geldik. Kadın cesedini görünce polisleri aradık. 10-15 dakika sonra polis geldi” dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cinci şeyh cinayetinde gerekçeli karar: İkinci kez tecavüze uğramamak için öldürdüCinci şeyh cinayetinde gerekçeli karar: İkinci kez tecavüze uğramamak için öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.