Bodrum bunu konuşuyor: İş insanı kızının 16 yaşındaki arkadaşı B.Y.B’ye cinsel istismarda bulundu

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Bodrumlu iş insanı Ömer Deniz Kocadon kızının arkadaşı olan 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. 

Gündem 4 Temmuz 2024

Bir baba düşünün, henüz ortaokul öğrencisi olan kendi kızı ve kızının 16 yaşındaki bir okul arkadaşıyla gece içkili yerlere gidiyor, orada küçük çocukların da içki içmesine izin veriyor. Ardından eve dönüldüğünde de, kızının alkolün etkisindeki 16 yaşındaki okul arkadaşına tecavüz ediyor.

Türkiye’nin gözde turistik beldesi Bodrum’u sarsan iddia bu.

Artık mahkemeye de yansıyan olay 27 Haziran gecesi Bodrum’da yaşandı. Mahkeme tutanaklarına göre, mağdur B.Y.B o gece yakın arkadaşı P.N.K’nın evinde kaldı.

Eve gitmeden P.N.K ve babası Ömer Deniz Kocadon’la dışarıda eğlenmeye gittiler. Değişik mekanlarda alkol alıp eve geldiler.

B.Y.B’nin savcılıkta verdiği ifadeye göre Ömer Deniz Kocadon, B.Y.B’yi zorla kızının odasına götürüp cinsel istismarda bulundu. Alkolün etkisiyle yorgun olduğunu ve bazı şeyleri hatırlamadığını söyleyen B.Y.B gece 03.30’da annesini aradı, durumu anlattı. Ertesi gün savcılığa giderek Ömer Kocadon hakkında suç duyurusunda bulundular.

Savcılık soruşturması devam ederken Ömer Deniz Kocadon tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi. Kocadon mahkemede hakime “Kızımın arkadaşı o gece bizde kaldı. Sabah uyandığımda evde yoktu. Daha sonra cinsel istismarda bulunduğumu söyleyip hakkımda şikayetçi olmuş. İddia edildiği gibi mağdurla ilişki kurmadım” dedi. Ama bu savunma onu tutuklanmaktan kurtarmadı.

Ömer Deniz Kocadon’un avukatlarından Veli Demircan ise müvekkilinin cinsel istismar suçunu işlediğine dair somut delil olmadığını söyleyerek tutuksuz yargılama talep etti.

Polis olaydan sonra Kocadon’un evinde inceleme yaptı. İddiaya göre DNA incelemesi için örnek alındı. Ömer Deniz Kocadon evde yapılan incelemede yatağında bulunan saç telinin kızına ait olabileceğini savundu. Şüpheli Ömer Deniz Kocadon ve küçük çocuk arasındaki WhatsApp yazışmaları da dosyada yer aldı. 2. Sulh Ceza Hakimliği kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunması nedeniyle şüpheli Ömer Deniz Kocadon’ı tutukladı. Kocadon cezaevine gönderildi.

Öğrenci yurdunda 10 çocuğa cinsel istismar davasında yeni iddianameÖğrenci yurdunda 10 çocuğa cinsel istismar davasında yeni iddianame

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.