Bodrum’da yabancı plakalı cip sokakta eğlenenlerin arasına dalıp altı kişiye çarptı

Türkiye’nin başta gelen tatil yerlerinden Bodrum Gümbet'te önceki gece yabancı plakalı bir cip barlar sokağında eğlenenlerin arasına dalıp altı kişiyi ezdi. Otomobil ancak park halindeki araçlara çarparak durabildi.

Gündem 17 Haziran 2024
Lüks cip Barlar Caddesi'nde eğlenenlerin arasına daldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Gümbet Mahallesi Barlar Caddesi’nde yabancı plakalı bir cip sokakta eğlenen insanların arasına dalıp altı kişiyi ezdi. Önceki gece 03.00 sıralarında Barlar Caddesi’ne sürat yaparak giren CB 5507 KE yabancı plakalı cip sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek eğlence mekanının önündeki insanların arasına daldı.

Araç park halindeki 07 HVL 87 plakalı hafif ticari araca, bir motosiklet ve servis minibüsüne çarparak durabildi. Ortalık savaş alanına dönerken görüntülerde kaçmaya çalışan cip sürücüsünün sokaktakiler tarafından yakalandığı görüldü. Genç sürücü panik halinde araçtan inmeye çalıştı.

Başı olmayan bir ceset Bodrum sahiline vurduBaşı olmayan bir ceset Bodrum sahiline vurdu

Çevredekilerin haber vermesi üzerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis geldi. Sağlık ekipleri yaralanan S.B., M.L., B.B., Z.A, Ş.B. ve Y.O.’yu ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Kazaya tanık olan 24 yaşındaki Cemil Erkuş yaşadıklarını yerel basına şöyle anlattı:

“İstanbul’dan tatile geldik, barın önünde eğleniyorduk, birden önce fren sesi duyduk sonra cip kaldırıma çıkarak ayakta olanlara ve bar sandalyelerinde oturanlara çarptı, kendimizi sağa sola atarak ezilmekten son anda kurtulduk, neredeyse görünmez kaza kurbanı olacaktık” dedi.

Polis cip sürücüsünü gözaltına alarak ifadesini almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Araçlar yoldan çekici aracılığı ile kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Bir süre trafiğe kapalı kalan yol araçların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bir bayram klasiği: Bodrum doldu, trafik durduBir bayram klasiği: Bodrum doldu, trafik durdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.