Boşanmak istediği eşi 3 aylık bebeğini kaçırdı

Şiddet gördüğü için ayrılmak istediği eşi tarafından bebeği kaçırılan kadın çocuğunun bulunmasını istiyor. Kaçırılırken 3 aylık olan bebeğini arayan Kadın, "Benim kucağımdan çekip aldılar" diyor.

Gündem 25 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Tuana Türkdoğan iki yıl önce E.T. ile evlendi ancak evliliğinde şiddete maruz bırakıldı. Bu nedenle boşanmak isteyen kadına eşi karşı çıktı ve yine kadını döverek kucağındaki bebeğini zorla aldı. Aras Efe isimli bebeğini 3 aylıkken kaçıran ve iki buçuk aydır E.T.’ye ulaşamayan Tuana Türkdoğan, şu anda 23 yaşında ve bebeğini istiyor. Dava açarak bebeğinin geçici velayetini aldığını aktaran anne Türkdoğan, kaçırılan bebeğin Çorum Osmancık’ta olduğunu düşünüyor. Şuanda 5 aylık olan bebeğinin beşiğini bile kullanamadığını aktaran Türkdoğan, şikayette bulunduğunu belirtti ve şu anda da E.T. hakkında arama kararı olduğunu söyledi.

İki buçuk aydır hiçbir sonuç alamadığını belirten kadın “Madde bağımlısı olduğunu ben evlendikten sonra öğrendim. Sonrasında zaten şiddet görmeye başladım, hamileyken de şiddet görüyordum. Bir zaman sonra zaten dayanılmayacak hale geldi. Çocuk olduktan sonra düzelir diye düşünüyordum, o şekilde olmadı. 18 Mayıs’ta annem ile beni darp etti. Zaten 18 Mayıs’tan birkaç gün sonra bebeğimi kaçırdılar. Dava açtım ve geçici velayeti üzerime aldım. Çorum Osmancık’ta olduğunu düşünüyoruz. Kendi avukatına vekaleti orada vermiş, buradan benim avukatım gördü” dedi.

Bir anne olarak bebeğinin hasretini çektiğini belirten Tuana Türkdoğan, çocuğunun anne sütü ile beslenmesi gerektiğini vurguladı ve “Şu anda ne yiyor, ne içiyor bilmiyorum. Bir annenin çocuğunu, annesinin kucağından alıp götürmek vicdana sığar mı?” diye sordu. Çocuğunun kaçırıldığı günden itibaren eşinin ailesine de ulaşamadığını aktaran kadın sözlerini şöyle noktaladı:

“Benim kucağımdan çekip aldılar, beni evden kovdular ve annesi ile birlikte bebeğimi kaçırdılar. Bir daha da haber alamadım. Ondan geriye sadece eşyaları ve fotoğraflı kaldı. Bunlarla avutuyorum kendimi. 2 buçuk aydır ben çocuğumun gelmesini bekliyorum. Beşiğine daha bir kere bile yatıramadım. Benden koparılan bebeğimin hiç kullanamadığı beşiğinde yattığını hayal ediyorum.”

Bir kadın daha eşi tarafından öldürüldü: Hep kurtulmaya çalışmışBir kadın daha eşi tarafından öldürüldü: Hep kurtulmaya çalışmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.