Çağla Boz’a ev hapsi

Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan oyuncu Çağla Boz hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrolle serbest bırakıldı.

Gündem 15 Eylül 2026

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen “uyuşturucu” soruşturmasında yeni gelişme yaşandı.

Daha önce gözaltına alınan isimlerden biri olan ve uyuşturucu testi pozitif çıkan oyuncu Çağla Boz dahil beş kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Soruşturma kapsamında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çağla Boz, Emek Emre ve Ü.D. gözaltına alındı.

Jandarmadaki ifade işlemleri tamamlanan Çağla Boz, Emek Emre ve Ü.D. adliyeye sevk edildi.

Boz, ev hapsi şeklinde adli kontrol; diğer iki isim tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Oyuncu Çağla Boz ev hapsi şeklinde adli kontrolle serbest bırakılırken Emek Emre ve Ü.D. tutuklandı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1 tabanca, 334 fişek ve 1 hassas terazi ele geçirilmişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.