Cesedi asitle yok edilen iş insanı için gıyabi cenaze namazı

Kocaeli’de hesabındaki parayı ele geçirmek isteyen şüpheliler tarafından öldürülüp cesedi asitle eritilerek yok edilen iş insanı Nurhan Ör için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenazede musalla taşına tabut yerine güller konuldu.

Gündem 16 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesine bağlı Hereke Agah Ateş Mahallesi’nde halı fabrikası olan kentin tanınmış iş insanlarından Nurhan Ör 7 Kasım günü evine gitmedi, telefonuna da cevap vermedi. Ailesi bunu üzerine kayıp ihbarı yaptı.

Bunun üzerine harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri 9 Kasım’da boş arazide Nurhan Ör’ün otomobilini buldu. Otomobilde Ör’e ait kan izlerine rastlandı.

Araştırmayı sürdüren ekipler Nurhan Ör ile arkadaşı I.E. (55) arasında ticari ilişki olduğunu tespit etti. Araştırmayı derinleştiren polis, I.E’yi ve birlikte hareket ettiği tespit edilen A.T., C.A., B.T., N.T., E.D. ve F.G.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerden biri sorguda Ör’ü öldürdüklerini itiraf etti.

Ağır yaralı halde halıya sardılar

Yedi şüphelinin Ör’ün kaybolduğu tarihlerdeki hareketlerini mercek altına alan ekipler yaklaşık bin saatlik güvenlik kamerası görüntüsü inceledi.

Elde edilen görüntüler ve delillere göre şüpheli I.E. iş insanı Nurhan Ör’ü görüşmek için oto galeriye davet etti. Şüphelilerin hesabındaki parayı ele geçirmek için Ör’ü burada feci şekilde dövüp ağır yaralı haldeyken bir halıya sararak otomobilin bagajına koydukları ve Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki bir çiftlik evine götürdükleri belirlendi.

İş insanını öldürüp cesedini asitle eritmişler!İş insanını öldürüp cesedini asitle eritmişler!

Cesedi asitle yok edildi

İş insanının otomobil bagajında çiftlik evine getirilirken hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duran ekipler cesede ulaşamadı. Ve polis şüphelilerin cesedi asitle yok ettiğini tespit etti. Şüphelilerin asit, tulum ve temizlik malzemesi gibi malzemeleri önceden satın alıp çiftlik evinde hazır tuttuğu anlaşıldı.

Adliyeye sevk edilen yedi şüpheliden I.E., A.T., C.A., B.T., E.D. ve F.G. tutuklandı. N.T. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Gıyabi cenaze namazı kılındı

Asitle eritildiği için cesedi bulunamayan Nurhan Ör için dün Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Hereke Sümer Merkez Cami’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Eşi Başak ile çocukları, Ör’ün kardeşleri Serhan ve Erhan’ın yanı sıra yakınları ve sevenleri Nurhan Ör’ün cenaze törenindeydi.

Musalla taşına kırmızı güllerin yerleştirildiği cenaze töreninde kılınan cenaze namazının ardından konuşan kardeşi Erhan Ör “Her zaman yanımızda oldunuz. Allah razı olsun. Size bundan sonra daha çok ihtiyacımız var. Bu kötü günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Nurhan abimin yerine dostlarımıza ihtiyacımız olacak. Lütfen bundan sonra daha çok yanımızda olunuz” dedi.

Hande Baladın'ı asitle tehdit ettiğini kabul etti... Karar: TahliyeHande Baladın’ı asitle tehdit ettiğini kabul etti… Karar: Tahliye

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.