Konteynerdeki parçalanmış ceset: Bir kişi gözaltına alındı

Pendik'te iki çöp konteynerinde parçalara ayrılmış cesedi bulunan sekiz çocuk babası Nihat Salih'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada konteynere beyaz kovayla birkaç kez 'çöp' attığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.

Gündem 28 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Parçalanmış ceset.

İstanbul Pendik’te dün sabah saatlerinde çöp atmak için konteynere yaklaşan bir vatandaş parçalanmış ceset görmüştü. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilmiş, Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre cesedin kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış olarak iki farklı konteynerde bulunmuş, ve ölenin erkek olduğu tespit edildi.

Çalışma sonunda parçalanmış cesedin mahalledeki iki ayrı konteyner içinde bulunduğu ve kimliğinin 79 yaşında Nihat Salih olduğu öğrenildi.

İncelemelerin tamamlanmasının ardından Nihat Salih’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri de öldürülen kişinin tüm kimlik bilgilerini ortaya çıkardı.

Nihat Salih hakkında kayıp başvurusu yapılmamış.

Elde edilen bilgilere göre öldürülen Nihat Salih sekiz çocuk babasıydı ve cansız bedeninin bulunduğu mahallede oturuyordu.

Nihat Salih’in evinde mi yoksa başka yerde mi öldürülüp öldürülmediğinin tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülürken bir yandan güvenlik kamera kayıtlarına da bakılmaya başlandı. Yapılan incelemede bir kişinin beyaz bir kovayla gelip çöp konteynerine bir şeyler attığı belirlendi.

Bir kişi gözaltında

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çöp konteynerine bir şeyler atan ve ardından beyaz kovayı yeşillik alana atan kişinin B.D. adlı kişi olduğunu belirledi. Savcılığın talimatıyla B.D. gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.

39 yaşındaki seyyar satıcı B.D. ilk ifadesinde olay gün kaldığı yerden çıktığını, yolda beyaz renkli içinde çöp olan kovayı gördüğünü belirtti ve “Bende bu çöpü dökmek için alıp çöp konteynere çöpü attım. Benim olayla ilgim yok” dedi.

Konteyner cinayeti: Sekiz parçaya bölünüp çöpe atılmış bir ceset bulunduKonteyner cinayeti: Sekiz parçaya bölünüp çöpe atılmış bir ceset bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.