Ceset ararken ‘çöp ev’ buldular

İstanbul Esenyurt'ta komşuların evden gelen kötü koku sebebiyle içeride ceset olabileceğinden şüphelendiği daire "çöp ev" çıktı. Kokudan rahatsız olup polise giden komşular sayesinde evden gelen kokunun gizemi çözüldü.

Gündem 30 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Esenyurt Pınar Mahallesi’nde iki gencin yaşadığı daireden gelen kokular üzerine komşular polise başvurdu. Dairede ceset olabileceğinden şüpheleniyorlardı.

Polis daireye girdi ve karşılaştığı manzara hayret vericiydi. Dairede yaşayan iki gencin siyah çöp poşetleriyle çöpe eşya taşıdığını görüp polise başvuran komşular da en az polis kadar şaşkınlığa uğradı.

Tüm evi kaplayan çöpler, böcekler, fareler ve kötü koku sebebiyle dairenin sahibine haber verildi. Taraflar karakola gitti, karakolda evin boşaltılması konusunda anlaşıldı. Esenyurt Belediyesi ekipleri de “çöp ev”i temizledi.

‘Birkaç kişi bu pislik yüzünden taşındı’

Daireden gelen kokular üzerine polise haber veren apartman sakini Turan Ali İlke “Ben fark ettim durumu. Binaya girdiğimde leş kokusu geliyordu, dairede oturan gençler siyah poşetlerle de çıkınca şüphelenerek polisi aradım. Ceset olabileceğinden şüphelendim. Polis geldiğinde de ‘Niye beni rahatsız ediyorsunuz’ diyerek kapıyı açmak istemediler. Güçlükle girdikleri dairede çöplükle karşılaştı. Evdeki etler çürümüş, suları etrafa akmış, etraf böcek doluydu. Binaya giremiyoruz, hatta birkaç kişi bu pislik yüzünden taşındı” dedi.

Çöp ev sahibi önce polisi bıçakladı, sonra da 'peygamberim' dediÇöp ev sahibi önce polisi bıçakladı, sonra da ‘peygamberim’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.