Cezaevinden çıktı, eşini öldürdü: Hem de o eşin ‘Hasret son buluyor’ paylaşımından 10 gün sonra

Bir kadın cinayeti haberi daha. Cezaevinden izinli çıkan Mehmet Ali Elbeli sosyal medyada kendisini sevinçle bekleyen paylaşımlar yapan eşi Müge Elbeli'yi döverek öldürdü. Kaçan Elbeli ile birlikte kendisine yardım edenler de yakalandı. 

Gündem 2 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Denizli’de cezaevinden çıktıktan 10 gün sonra eşi Müge Elbeli’yi öldürüp kaçan Mehmet Ali Elbeli yakalandı. Sağ kolu alçıda olan Elbeli’nin cinayeti yardım alarak işlemiş olması ihtimali nedeniyle dört de arkadaşı gözaltına alındı. Elbeli’nin eşini el ve ayaklarını iple bağlayıp demir çubukla dövdüğü, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladığı ortaya çıktı.

Olay dün saat 19.00 sıralarında Tavas ilçesi Karahisar Mahallesi’nde meydana geldi. ‘Uyuşturucu kullanmak’ suçundan girdiği cezaevinden 10 gün önce tahliye olduğu öğrenilen mobilya ustası Mehmet Ali Elbeli 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp eşi Müge Elbeli’nin yerde hareketsiz yattığını söyleyerek kaçtı. Eve gelen ekipler kanlar içinde, elleri ve ayakları iple bağlı halde yerde yatan Müge Elbeli’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri incelemesinin ardından üç çocuk annesi Müge Elbeli’nin cenazesi otopsi için Tavas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Denizli Jandarma Komutanlığı’nın Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, İstihbarat Şubesi, Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ve Tavas Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Mehmet Ali Elbeli jandarma ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Ekipler uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Mehmet Ali Elbeli’nin eşi Müge Elbeli’yi el ve ayaklarını iple bağlayıp demir çubukla dövdüğünü, ardından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp kaçtığını belirledi.

“Hasret son buluyor”

Cezaevinden çıktıktan kısa süre sonra yolda yürürken düşüp sağ kolu kırılan ve alçıya alınan Elbeli’nin cinayeti bu haliyle tek başına değil yardım alarak işlemesi ihtimali üzerine arkadaşları A.K., S.S., F.Y. ve N.Y. de gözaltına alındı. Mehmet Ali Elbeli’nin olayın ardından arkadaşı S.S.’ye gittiği, daha sonra eşinin durumuna bakmak için S.S., A.K. ve F.Y. ile geri döndükleri, olay yerinde jandarma ekiplerini görünce uzaklaştıkları tespit edildi. Elbeli’nin ifadesinde cinayeti cezaevinde olduğu dönemde eşi Müge’nin uyuşturucu kullandığı ve aynı zamanda kendisini aldattığını düşündüğü için işlediğini söylediği öğrenildi.

Müge Elbeli’nin 22 Temmuz’da eşi Mehmet Ali Elbeli için sosyal medya hesabından “Bugün hasret son buluyor. Mügenin malisi geliyor. Dakikalar kaldı” diye paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Mehmet Ali Elbeli ve arkadaşları işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Erkek şiddeti her yerde: Futbolcu menajeri bir kadına otelde dehşeti yaşattıErkek şiddeti her yerde: Futbolcu menajeri bir kadına otelde dehşeti yaşattı

Bir kadın cinayeti böyle önlendi: Yedi yerinden bıçakladı, tahliye oldu, kadın sesini duyurunca tekrar yakalandıBir kadın cinayeti böyle önlendi: Yedi yerinden bıçakladı, tahliye oldu, kadın sesini duyurunca tekrar yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.