Cinayet sarmalı: Babası kızını, kızın arkadaşları da olayı göreni öldürdü

Adana'da babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir'in arkadaşları cinayetin ertesi günü 26 yaşında bir genci öldürdü. İddiaya göre bu beş kişi öldürülen Selam Şenci'yi Dilan öldürülürken yardım etmediği için bıçakladı.

Gündem 27 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Selam Şenci (solda) Dilan Özdemir (sağda).

Bir baba, Adana’nın Seyhan ilçesinde önceki gün Turhan Özdemir sokakta karşılaştığı kızı Dilan Özdemir’i defalarca bıçaklamıştı. Baba ile kızın uyuşturucu nedeniyle daha önce kavga ettiği iddia edildi. Bununla bağlantısı henüz tam olarak netleşmeyen bir başka şiddet olayı yine Seyhan ilçesinde yaşandı.

26 yaşındaki Selam Şenci ilçedeki bir AVM’nin otoparkında beş kişiyle tartışmaya başladı. İkisi kadındı ve hep birden genci dövmeye başladılar. Kadınlardan biri Selam Şenci’yi farklı yerlerinden bıçakladı. Beş saldırgan kaçarken ağır yaralanan Selam Şenci hastanede öldü. Polis saldırganları yakalamaya çalışırken iki kişi gözaltına alındı.

Sorgu sırasında bu beş kişinin önceki gün sokakta bıçaklanan Dilan Özdemir’in arkadaşları olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre Selam Şenci’yi babasının Dilan’ı öldürmesine müdahale etmediği için öldürmüşlerdi.

Sokakta karşılaştığı kızını defalarca bıçakladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.