İnanılmaz bir şey: Altı Özbek kadın cinsel organlarına sakladıkları tam 84 külçe altınla yakalandı

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda akıllara durgunluk veren bir kaçakçılık yöntemi ortaya çıkarıldı. Özbekistanlı altı kadının cinsel organlarına sakladığı her biri 110 gram ağırlığında tam 84 külçe altın cerrahi operasyonla çıkarıldı.

Gündem 8 Ekim 2024
Fotoğraf: DHA

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda polisin titiz bir istihbarat çalışması sonucu yaptığı operasyon akıllara durgunluk veren bir kaçakçılık girişimini ortaya çıkardı. Özbekistan uyruklu altı kadın 166 külçe altınla havalimanında yakalandı. Ancak olayın en dikkat çekici ve şok edici kısmı bu altın külçelerden 84’ünün kadınların cinsel organlarına saklanmış olmasıydı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri Türkiye’ye kaçak yollarla altın sokulacağına dair bir istihbarat aldı. İhbarın detaylarını derinleştiren polis ekipleri Dubai’den gelen bir uçakla İzmir’e ulaşacak olan Özbekistan uyruklu altı kadının bu kaçakçılığa karıştığını tespit etti. 2 Ekim günü operasyon için düğmeye basıldı.

Kadınların uçaktan inmesiyle birlikte polis onları havalimanı çıkışında bekleyen iki aracı izlemeye aldı. Kadın yolcular ve araçlar Adnan Menderes Havalimanı çıkışında durdurularak detaylı aramaya tabi tutuldu.

Yapılan aramalarda ilk etapta 82 külçe altın, 18 oyun konsolu ve üç cep telefonu ele geçirildi. Altınların her biri 110 gram ağırlığındaydı ve toplam değeri milyonlarca liraydı. Ancak asıl büyük keşif kadınların beden muayenesinde ortaya çıktı.

Altının 84 külçesi cinsel organlarından çıktı

Mahkeme kararıyla yapılan iç beden muayenesinde kadınların cinsel organlarına gizlediği külçe altınlar bulundu. Cerrahi müdahaleyle her biri yine 110 gram ağırlığında toplam 84 külçe altın çıkarıldı.

166 külçe altın ve 55 milyon TL değerinde kaçak mal

Operasyon sonucu ele geçirilen toplam 166 külçe altın, 18 oyun konsolu ve üç akıllı telefonun piyasa değerinin yaklaşık 55 milyon TL olduğu açıklandı.

Polisin operasyonu sonucunda kaçakçılık girişiminde yer alan Özbekistan uyruklu altı kadın ve onlara yardım eden bir kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen yedi şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Havalimanında yolcu paylaşımı kavgası silahlı çatışmaya döndü: Bir ölü, dört yaralıHavalimanında yolcu paylaşımı kavgası silahlı çatışmaya döndü: Bir ölü, dört yaralı

Kadının cinsel organından erkeğin anüsünden çıktı: Prezervatif içine uyuşturucu koymuşlarKadının cinsel organından erkeğin anüsünden çıktı: Prezervatif içine uyuşturucu koymuşlar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.