‘Çocuk’ demediler, kavgaya girdiler: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te çocukların kavgasına dahil olan büyükler, bıçakla birbirini yaraladılar. Kavgada 1 kişi ölürken 3 kişi ise yaralandı.

Gündem 11 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde önceki gün öğle saatlerinde çocuklar mahallede oynuyorlardı. Çocukların arasında bir anda sebebi bilinmeyen bir tartışma çıktı ve kavgaya dönüştü. Kavga büyürken büyükler de çocukları ayırmak yerine taraf oldu. Bu defa kavga boyut değiştirdi ve bıçaklar konuşmaya başladı. Bıçak darbeleriyle 4 kişi yaralanırken 1’inin durumu ise ağırdı. Çevredekiler ise durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri burada yaralılara ilk müdahaleyi yapıp hastaneye kaldırdı. Ancak yaralılardan durumu ağır olan 2 çocuk babası fırıncı esnafı Abdullah Şavak (44), Gaziantep’te sevk edildiği özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Abdullah Şavak’ın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin Nizip ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Öte yandan olay sonrası kavgaya karışan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda 2 zanlı gözaltına alındı.

Esenyurt nasıl Esencılıs oldu? 'İlçe tarihinin 3 dönüm noktası var'Esenyurt nasıl Esencılıs oldu? ‘İlçe tarihinin 3 dönüm noktası var’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.