Cüneyt Arkın’ın villası hakkında keşif kararı

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın’ın ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın mal kaçırdıkları ve mirastan pay alamadığı iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile iki erkek kardeşine açtığı davanın yeni duruşması önceki gün yapıldı.

Gündem 25 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bir yıldır devam eden davanın duruşmasına davacı Filiz Cüreklibatır ile davalı üvey anne Betül Cüreklibatır ve oğlu Kaan Cüreklibatır avukatlarıyla birlikte katıldı.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre mahkeme, Cüneyt Arkın’ın vasiyetnamesinde belirttiği ve uzun yıllar yaşadıktan sonra satılan 3’üncü Levent’teki villaya değer tespiti için üç uzman bilirkişi eşliğinde keşif yapılmasına hükmetti.

Cüneyt Arkın’ın 1972 yılında evlendiği Betül Cüreklibatır’dan Murat ve Kaan adlı iki oğlu var.

Filiz Cüreklibatır mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile kardeşleri Murat Cüreklibatır ve Kaan Polat Cüreklibatır’a ‘tenkis’ (ölüme bağlı tasarruf) davası açmıştı.

Ocak ayındaki duruşmaya katılıp Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır adına tanıklık yapan oyuncu Nuri Alço, Arkın’la Eskişehirli olmaları nedeniyle sinemaya girmeden önce tanıştıklarını belirterek “Cüneyt Arkın ile en son 1981 yılında ‘Katiller de Ağlar’ isimli filmi çekmiştim. O dönem Cüneyt Arkın’ın üç adet film karşılığı 10 bin TL ücret aldığını hatırlıyorum. Bu parayla bir taşınmaz alınmayacağını iyi hatırlıyorum. Olsa olsa eski model bir araba parasına denk gelirdi” demişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.