Denizde kadın cesedi: Ayağına ağırlık bağlayıp, halıya sarmışlar

İstanbul'da denize açılan balıkçılar bir kadın cesedi buldu. Polislerin incelediği cesedin ayağına ağırlık bağlandığı ve halıya sarıldığı görüldü.

Gündem 7 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
İstanbul'da denizde ceset bulundu.

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesindeki Mimar Sinan Sahili’nde balıkçılar denize açılacaktı. Ancak denizde kadın cesedi buldular ve hemen polise haber verdiler. Sahil güvenlik ekiplerinin kıyıya çıkardığı ceset bir kadına aitti ve üzerinde kimlik yoktu. Üstelik cesedin denize batması için ayağına ağırlık bağlanmıştı ve fark edilmemesi amacıyla halıya sarılmıştı.

Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek olayla ilgili çalışma başlattı. Savcının da olay yerinde ki incelemeyi tamamlamasının ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Mahalle sakini Cem Tansever “Sabah geldiğimizde limanda polis ekipleri vardı. Balıkçı arkadaşlar denizde bir bayan cesedi görmüşler. Ekiplere haber vermişler. Sahil güvenlik ve polis ekipleri cesedi denizden çıkartmışlar. Olay yeri inceleme çalışmaları yapıldı. Otopsi yapmak için ekipler cesedi alıp götürdü” dedi.

Konteynerdeki ceset vahşetinde cinayet aleti ortaya çıktı: Baltada kurbanın DNA örneği varKonteynerdeki ceset vahşetinde cinayet aleti ortaya çıktı: Baltada kurbanın DNA örneği var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.