Dilan Polat’ın ablasına şok: Küfürlü itiraf videosunun ardından gözaltına alındı

Ultra lüks yaşamlarını gösteren videolarla ‘görgüsüzlük’ tartışması başlatan Dilan Polat ve ailesi, bu kez bir hukuk tartışmasının göbeğinde. Haklarındaki kokain iddiasına ‘çekiyorum ne olacak’ diye video çeken Polat’ın kardeşi gözaltına alındı. İddialar arasında kara para aklama ve vergi kaçırma da

Gündem 1 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Bir süredir adı, eşinin yaptığı pahalı ve abartılı jestlerle gündeme gelen Dilan Polat adlı iş kadını, birkaç gündür Seher Yaşayacak adlı İtalya’da yaşayan gazetecinin ifşaatlarıyla gündemde.

Sosyal medyada “Bu değirmenin suyu nereden geliyor?” sorularının sorulmaya başlanması ve ardından 2 gün önce Yaşayacak, Polat Ailesi hakkında ‘mail order’ denilen yöntemle kara para akladıkları ve devletten vergi kaçırdıkları iddialarını gündeme getirmişti.

İddialar gündeme gelince Dilan Polat’ın önce hastanelik olduğu ve sosyal medya hesabını kapattı ileri sürülmüştü. Sonrasında ise Dilan Polat, yine sosyal medya üzerinden iddia sahiplerini küfürlü, tükürüklü videolarla tehdit etmişti.

 

 

İlk taşı ‘Delilerin delisi’ atmıştı

Tartışmaların odağındaki bir başka isim olan Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu da kardeşi gibi dozu yüksek videolarla cevap verdi. Kendi çektiği bir canlı yayında cinsel organını işaret ederek “bunu veriyorum”, burnunu işaret ederek “bunu çekiyorum, ne olacak” sözleri kokain itirafı gibi algılanan Doğu, tepkilerin ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Genel Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu, yayınladığı itiraf niteliğindeki videonun ardından böyle gözaltına alındı.

Genel seçim öncesi sosyal medyada siyasetçiler ve iş insanları hakkında çeşitli iddialar ortaya atan ve çektiği videoları ile gündem olan, son olarak İspanya’da yakalanıp serbest bırakılan Muhammed Yakut bu kez de sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında konuşmuştu.

Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, Polat çiftinin mail order yolu ile kara para akladığını öne sürmüştü.

Polat çiftinin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaptıkları iddia edilen bir internet görüşmesinin ekran görüntüleri de sosyal medyada dolaşır halde.

Dilan Polat: Görgüsüz değilim, amacım gıcık etmekDilan Polat: Görgüsüz değilim, amacım gıcık etmek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.