Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni kadın trafikte kadın sürücüyü yumrukladı

Adana'da din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni R.Ş. adlı kadın trafikte ‘yol verme’ tartışması nedeniyle başka bir kadın sürücüyü çocuğunun gözü önünde yumrukladı. Gözaltına alınan R.Ş. adli kontrolle serbest kaldı.

Gündem 20 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Adana’nın Seyhan ilçesinde, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’nda dün (19 Mart 2024) bir trafik kavgası yaşandı.

01 ARL 303 plakalı otomobilin sürücüsü R.Ş. ile başka bir kadın sürücü ‘yol verme’ meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle otomobilinden inen R.Ş. diğer aracın yanına giderek sürücüden camı açmasını istedi. İçinde küçük yaşta çocuğunun da olduğu aracının ön camını açan kadın R.Ş.’nin yumruklu saldırısına uğradı. R.Ş. ‘Araçta çocuklarım var git’ diye bağıran kadına defalarca yumruk attıktan sonra ayrıldı. Yaşananlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Dövülen kadının şikayetiyle gözaltına alınan R.Ş. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. R.Ş.’nin bir okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olduğu belirtildi.

Trafik magandası belediye otobüsü direksiyonundaydıTrafik magandası belediye otobüsü direksiyonundaydı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.