Trafik magandası belediye otobüsü direksiyonundaydı

Aniden önüne çıktığı TIR sürücüsü kornayla tepki gösterince yolcu dolu belediye otobüsünün şoförü defalarca tırın önüne geçip fren yaptı. TIR şoförü araç önündeki kamera kayıtlarını belediyeye gönderdi. Belediye ceza kesti, polis de peşinde.

Gündem 17 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Drift yapanlar, makas atanlar, sadece kendilerini değil seyir güvenliğini de tehlikeye attığını düşünmeyenler yüzünden güvenli araç kullanmak zorlaşıyor. Son örnek Düzce’den. Şehir merkezi yönüne giden bir kooperatife bağlı Düzce Belediyesi şehir içi yolcu midibüsü durakta durup yolcu aldıktan sonra aniden ana yola çıktı. Bu sırada şehir merkezi istikametine giden TIR yola çıkan minibüse çarpmamak için sola manevra yaptı. TIR sürücüsü korna çalarak midibüs sürücüsüne tepki gösterdi. TIR sürücüsünün korna çalmasına sinirlenen midibüs sürücüsü ise defalarca TIR’ın önüne geçip ani fren yaparak onu durdurmaya çalıştı. İçinde yolcu da olan midibüsün trafikteki tehlikeli anları TIR’ın güvenlik kamerasına yansıdı.

İçindeki yolculara aldırış etmeyen defalarca TIR’ın önüne geçip fren yapan sürücüye ceza kesildi.

TIR sürücüsü kamera tarafından kaydedilen görüntüleri Düzce Belediyesi’ne göndererek şikayette bulundu. Düzce Belediyesi ekipleri plakası tespit edilen yolcu minibüsüne sekiz bin lira para cezası uyguladı. Polis de minibüs sürücüsünün tespit edilmesi için çalışma başlattı.

İki kardeş üç yıl arayla trafik kazasında öldüİki kardeş üç yıl arayla trafik kazasında öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.